Miért hadonászik és kapálózik szoptatás közben 3hetesem?
Figyelt kérdés
Újabban szoptatáskor hadonászik és kapálózik.Nagyon cicifüggő.Igény szerint szoptatom.Arra gondoltam hogy lehet hogy nem jön neki elég tej?
De a súlygyarapodás viszont jó.
2020. máj. 27. 22:46
1/6 anonim válasza:
Abban nem tudok segíteni, hogy miért csinálja, de szerintem normális. Az én fiam 7 hónapos és még mindig jár keze lába szopi közben.
2/6 anonim válasza:
Szerintem csak kezd rájönni, hogy ilyet is tud, és még néha irányítani is képes... Aztán mivel cicizés közben éppen más dolga nincs, hát próbálgatja.
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy jàtszik. Lehet, hogy túl gyorsan jön a tej, erre megoldàs lehet, ha olyan pòzban szoptatsz, ahol a baba van felül.
4/6 anonim válasza:
3 hetesen van egy növekedési ugrás. Ilyenkor pár napig nyugtalanabb lehet, plusz többet kéredzkedhet mellre. Ez mind normális. Így csinál magának több tejet.
Másik kérdés, hogy kap e cumit? Ha igen, akkor a cumizavar is okozhatja.
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Nem.fogadja el a cumit attol nem.lehet.Nagyon sokszor cicizik.És nagyon keveseket alszik.10-20-30perceket napközben
2020. máj. 30. 07:10
6/6 anonim válasza:
Nekem is csinálta, és még most is szokta 3 hósan, amikor nagyon éhesen kezdjük a szoptatást, és nem jön rögtön a tej. Aztán mikor 1-2 perc múlva beindul, akkor nem hadonászik. Aztán megint kicsit alábbhagy a tej, és még éhes, akkor megint izeg-mozog, csapdos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!