Milyen érzés a szoptatás? Ha az elejétől kezdve bimbóvédőt fogok használni, akkor nem fog fájni, nem fogok belőle szinte semmit érezni?
Ha jól van mellre rakva, akkor nem fájdalmas, nem sebesedik ki.
Elsőnél nagyon fájt, de rossz volt a technika. Sajnos nem kaptam jó segítséget, így nem is ment sokáig.
Második gyereknél egyáltalán nem fájt és nem azért mert addigra edzett lett a bimbóm, hisz elsőt 2 hónapig szoptattam és eltelt 5 év.
Csak a méhösszehúzódások voltak brutálisak szoptatas közben. (Azok persze meglettek volna szoptatás nélkül is, a szoptatás csak segíti, gyorsítja a folyamatot)
Kb 2 hónapig fájt az első pár percben ahogy elindult a tej, ezen a védő nem tud segíteni, az csak a bimbót védi, ez meg belül történik
(az én babám abszolút nem tudott azzal enni)
Csatlakozom a válaszolok többségéhez, hogy az első napokban faj vmennyire (bimbó védő krémet vegyél), utána nem faj, nem is kellemetlen.
A szoptatás kapcsán negatív élmény nekem a fejés (hosszadalmas, rossz érzés, es kevés jön) szerencsére ritkán kell. Es a mellgyulladas az tényleg nagyon fáj.
Hát, nekem végig hullámzó.. 4 hónapos már, de van, hogy még mindig fáj.
A bimbóvedővel ő kényelmesebben tud enni, így amikor már kevésbé éhes felteszem és az telik meg ahelyett, hogy a szájába spriccelne. De gondolom ez is mindenkinek más.
Nem vagyok veterán egyébként, első baba, a gátseb miatt fekve kezdtem szoptatni és ez így is maradt, ha ez számít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!