Milyen érzés a szoptatás? Ha az elejétől kezdve bimbóvédőt fogok használni, akkor nem fog fájni, nem fogok belőle szinte semmit érezni?
Nekem csak pár napig fájt, amíg megtanultuk mindketten a helyes technikát. Mire 1 hetes lett a babám, nem fájt. A tejleadó beindulása is csak az elején kellemetlen. A bimbóvédő nem erre való, nem fogja megoldani a problémát. Ismerek olyat, akinek bimbóvédővel együtt sebes lett és ömlött belőle a vér.
Érdemes előre utána járni a helyes szoptatási technikának, mire kell figyelni stb.
10 hónapos, még mindig aktívan szopizó baba anyukája
Nekem az első hónapban fájt, de csak az egyik és csak az első perc. Most három hónapos és ezek elmúltak.
Én is tartottam tőle hogy fáj. Sőt mikor próbálgattam a mellszívót akkor azt gondoltam hogy én ezt nap xszer nem fogom bírni. Azért mikor ott vagy, ott a gyerek és tudod hogy ennie kell, teljesen más az érzés, még akkor is ha elején nem kellemes.
Nem igazán,mert nem a mellbimbót szívja. Az egész bimnóudvar is a szájában van, a bimbót közvetlenül nem éri a nyelve pl olyan mértékben, hogy érezd.
Velem 2 év szoptatás alatt párszor fordult csak elő, hogy konkrétan a mellbimbót érte a nyelve.
Aki szoptatott már, biztos ismeri azt a nyelvcsapdosást,amivel megindítja a tejet. Mint a propeller, pár mp-ig. De ez is inkább csikis volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!