Csak én állok hozzá így?
Ne támadjatok rám, kérlek, de egyszerűen nem tudom megérteni, hogy hogy lehet, hogy a legtöbb nőnek nem fura, hogy az addig szexuális célokra "használt" mellei a szülés után hirtelen táplálékforrássá válnak? Hogy nem bizarr nekik, hogy addig a párjuk simogatta stb, most meg egy gyerek eszik belőle?
Nekem egyszerűen undorító emiatt a szoptatás. Tudom, én vagyok a fura meg a beteg, de egyszerűen taszít az egész.
Mivel nekem extra érzékenyek a mellbimbóim (már nem XD), így sosem engedtem a férjemnek, hogy piszkálja, csak magát a mellemet, aztmeg a baba nem piszkálja... :D
egyébként szerintem meg fog változni ez a gondolkodásod, a baba sok mindent kivált az emberből. Én nem akartam szoptatni az érzékeny bimbók miatt, de hát nem én döntöttem, hanem a baba. Most három hónapos, egyáltalán nem fáj a szoptatás, és nagyon örülök neki, hogy bármikor csak előkapom és már kapja is a kaját. EGyébként csak megsúgom, hogy a mell az szoptatásra van. Ez a rendeltetése.
Soha nem tekintettem szexuális “tárgyként” a melleimre..
Ennél sokkal furább,hogy a vaginán jön ki a gyerek, vagy az első orális szex utána
U.í.:
Az első felvezetését továbbvéve, a férfiaknak azért szexis a mell, mert ez azt jelenti, hogy abból fogja az utódjait szoptatni.. termékenységet szimbolizàl.
Ahogy a kerek csípő is feltételezi a könnyebb terhességet, szülést...
Érdekes felvetés. Én nem így élem ezt meg, de számomra a mellem eleve nem "szexuális célokra" volt. Szerintem itt lehet a különbség.
Én például simán monokiniznék, mert valahogy nem tudom szégyellni, viszont hogy bárhol bugyi nélkül legyek... fú, kizárt. És nekem inkább meggyűlik a bajom azzal, hogy a gyerek ott fog kijönni. Hogy a mellemből fog enni? Oké, persze :)
De nem vagy beteg meg fura, dehogyis. Ez egy érzés, annak nincs előjele.
Jah, mert az nem fura, hogy 10 cm-re kitágul a vaginális, ahol előtte a párod max 2-3 cm-es pénisze járt csak.
Szerintem ez sokkal bizarabb, mint a szoptatás, mégis el tudunk vonatkoztatva tőle, mert a szexuális vágy felülírja.
Vicces lenne, ha egy nő se szexelne azután, hogy már szült, csak mert kijött ott egy baba.
Nagyon sokan vanna ezzel így szülés előtt, ebben a világon semmi fura nincs. Aztán megszületik a gyerek, és az esetek túlnyomó többségében hormonok hatására egy pillanat alatt megváltozik a hozzáállásuk, és ami pár órával korábban még taszító volt, a világ legtermészetesebb dolgává válik.
Mindkét gyerekemet egy éven túl szoptattam, örömmel, úgy, hogy az első terhességem közben számtalanszor eszembe jutott, hogy ilyen "undorító" dologra én aztán soha nem leszek képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!