Nagyon szélsőséges ha így állok hozzá a gyermekvállaláshoz?
Igen, átestél a paci túloldalára. A gyerekkel minőségi időt kell tölteni. Én is szeretnék megadni mindent a fiamnak, de amikor jobban belefondolok, akkor rájövök, h vagy szinte nem használná, vagy nem jönne be neki, nem érdekelné, vagy használné, csak mi nem tudnánk kihasználni stb. És igazából, amikor a szülő a gyerekének vásárol, akkor igazából saját magának vásárol, mert amiből ő kimaradt, akkor azt a gyerekén keresztül akarja megélni.
Amúgy meg az sem jó, ha mindent megkap és minden hónapban a legújabb telón nyomja stb. akkor egy elkényeztetett, beképzelt, nulla empátiával rendelkező kis h-lyegyerek lesz.
Szerintem ezzel az a gond, hogy megveheted neki az új telefont, hogy ne "lógjon" ki, de amilyenek a mai trendek két hét múlva már új divat lesz és akkor mit csinálsz? Ha meg mindent megkap a gyerek elsőre amit megkíván szerintem nem tanulja meg becsülni a meglévő dolgait, hiszen természetesnek veszi, hogy van.
A cikizésről amúgy meg az a véleményem, hogy ha a gyerekek valakit ki akarnak kezdeni arra úgyis találnak okot. Ha nem a cuccai miatt, akkor a jegyei vagy a külseje, vagy akármi...szóval ez alól megvédeni nem tudom csak felkészíteni lelkileg.
Félre ne értsd fontos az anyagi és érzelmi stabilitás egy fejlődő gyereknek, de ez nem hinném, hogy x box, meg külföldi nyaralás függő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!