Hogy tudnám elkerülni a tápszert? Tanácsokat szívesen olvasnék..Kifejtem a problémánkat lent, kicsit hosszú lesz, de aki volt ilyen helyzetben, kérem segítsen!
Szerintem jól csinálod, amit csinálsz, a szaporító fejés nagyon jó öltet. Abból, amit leírtál, látszik, hogy estére tényleg kicsit kevés lehet neki a tej. Szoptatási tanácsadó mondta nekem, hogy a szénhidrát serkenti a tejtermelést, kenyér, ilyesmi. Figyelni kell a folyadékbevitelre.
Annak idején én szedtem Urtica Urens D6 homeopátiás szert. Az a vicc, hogy nem hittem a homeopátiában, sőt, ma sem igazán hiszek, de segített, érezhetően több lett a tejem. Igazából kétségbeesésemben próbáltam ki, mert hasonló helyzetben voltam, mint te, nem akartam tápszert adni neki, illetve hat hónapos koráig kizárólag szoptatni akartam, ami sikerült is, de nem volt könnyű, mert volt közben négy súlyosabb mellgyulladásom is. Fel a fejjel, neked is sikerülni fog!
Egy olyan baba, aki 6 hónapos koráig kizárólag anyatejet kap miben lesz jobb annál a babánál akinek az anyukája néha esténként (mivel már nincsen teje) egy kevés tápszert is kap kiegészítésként?
Én biztosan nem éheztetném a kisbabámat a valósággal nem összeegyeztethető elképzeléseim miatt.
Köszönöm mindenkinek, nagyon az ügyön leszek. Tegnap este már el is bőgtem magam, hogy hogy lehetek ilyen, hogy nem tudom jóllakatni szegényt...
Előbb ettem egy tanyér levest, most megyek, eszek gyorsan egy vajaskenyeret is:D
Homeopátiától áll a szőr a hátamon, de komolyan ott vagyok, hogy kipróbálom.
2-es, sajnálom a mellgyulladást, borzasztó lehetett. Ez a része Hálistennek elkerült engem.
7 ne haragudj, de senki nem szapult senkit, komolyan nem gondolom, hogy bármit számítana néhány naponkénti tápszeres kiegészítés egy 3 hónapos anyatejes babánál, szerintem tényleg túlzás ilyen szinten ragaszkodni valamihez, nem azt írtam, hogy hagyja a fenébe a szoptatást.
"Olyankor érezhetően kevesebb a tejem, de azt a pár napot kibekkeljük"
Nekem ebből még mindig az jön le, hogy anyatej mánia van, anyatej meg nincs annyi, mint kellene, ilyenkor meg indokolt a tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!