Hogyan kell fejni, hogy tobb tejem legyen?
Figyelt kérdés
Problatam szopizas utan azt a mellet fejni, de hat nem marad semmi benne. Akkor hogyan fejjek? Vagy fejjem a masikat? De akkor nem marad kovetkezo szopizasra.2008. nov. 21. 18:16
1/4 anonim válasza:
nézd meg az lll.hu honlapon részletesen le van írva.
2/4 anonim válasza:
Igazából úgy lesz több tejed ha többször szoptatod a kisbabádat. A baba szopómozdulatai váltják ki a mellben a tejleadó reflexet, melyet csupán fejéssel nem biztos hogy sikerül kiváltani, és akkor a fejés hatástalan.
Szoptass gyakrabban pár nap múlva megérzed a hatást.
3/4 anonim válasza:
Én két szoptatás között fejtem mindig, és nálam bevált. Kicsit megeröltető volt nem mondom, az idöket mindig be kellett tartani, különben csúszott az egész. Aztán mindent elmosni, sterilizálni. A kislányomnál két hónapig, a kisfiamnál egy hónapig fejtem, aztán nagyjából beállt anélkül is. Ez tulajdonképpen a gyakoribb szoptatást helyettesíti, és így a kisbaba is aludhat nyugodtan közben. (már aki :) Én megpróbáltam 4 óránként szoptatni (amiből azért gyakran 3 lett), és közben 2 óránként fejni.
4/4 anonim válasza:
Az a legjobb ha minden szoptatás után lefejed mindkét melled és ne aggódj hogy a következő szopira nem lesz.Lesz majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!