Akinek volt szoptatott és tápszeres babája is, volt-e külömbség egészsésügyi téren? Ùgy èrtem hogy betegesebb volt-e valamelyik.
Figyelt kérdés
Olyanoktól várnék válaszokat, akiknek azonos genetikával(ua az apa és anya is) van 2 vagy több gyereke, és az egyik esetleg tápszeres volt.2010. júl. 16. 17:38
11/11 xStefix válasza:
Nálunk ez úgy nézett ki, hogy az egyik téli influenzajárvány idején 3-an (apum, én, lányom) voltunk benn a kórházban kivizsgáláson. Otthon rajtam jött ki először, de nagyon durván, utána apum, aztán anyum kapta el, de nekik már nem volt olyan vészes. Az alig egy éves végig szopizó lányomnál semmilyen tünet nem volt, max. az a fél napig tartó kis nyüszizés, ami inkább amiatt volt, mert alig látott engem, aki fel-le rohangáltam a wc és a lavór között. :)
Szóval teljesen egyedi, hogy kinél hogy alakulnak a dolgok. Amit feljebb írtam, azok általános összefüggések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!