Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5 hónapos babának mit adjak,...

5 hónapos babának mit adjak, ha valamelyik etetésnél nem lesz elég a tejem?

Figyelt kérdés
Eddig csak anyatejet kapott a babám, de ma úgy vettem észre, sűrűbben kérte a cicit. (mindkét mellből szopizik). Lehet,hogy nem elég már neki a tejem? Mit adjak, ha esetleg nem lakik jól?
2010. márc. 3. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem elkezdheted almával a hozzátáplálást, s lassacskán bevezetheted a többi ízt is. Nagylányom is 5.5 hónaposan kezdte az almát. A kicsi 4 hónapos, még szopik.
2010. márc. 4. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Néha vannak olyan időszakok, mikor nem elég a tej. Ilyenkor többször kell szopizni.

De ha elmúlt 5 hónapos akkor kezdheted neki lassan-lassan a mellétáplálást. Az én babám speciel nem szerette az almát, a krumplit sem, a répát viszont nagyon. Persze minden baba más.

Nálunk 1 hónapja ment a mellétáplálás, mikor már kérte is a rendes kaját.

2010. márc. 4. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!