Gyógyszertárban vagy valamelyik üzletben (pl. DM) lehet tejgyűjtő kagylót venni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 23:54
1/3 anonim válasza:
Szia!
Brendonban biztos hogy lehet kapni.
2/3 anonim válasza:
Bocsesz, de ha milliomos vagy, akkor a Brendonban vedd meg:). (bocsi első hozzászólo, tényleg. Sorry).
Amúgy mindkét helyen megkapod. Én NUK ot használok és nagyon bevállt. Bár csak 2 hétig használtam, azóta nem, mert egy kicsit macerás a használata. Nekem meg pláne, mivel mellbimbóm nincs, így néha mellette jött ki.
És ha nagyon fel van telítődve a melled, akkor is kifolyik, mivel nem tud illeszkedni rendesen.
3/3 anonim válasza:
Tescóban van elvileg AVENT-es,az is jó(én ezt használtam),de az is néha mellément.:)De ha csak pár csepp tejcsi,akkor van melltartó betét is,rengeteg fajta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!