Ra kell e ultetni a gyereket kb 1/2-1 orankent a bilire, hogy probaljon pisilni-kakilni? Vagy ezzel kesleltetem a szobatisztasagot?
Figyelt kérdés
Inkabb hagyjam amig elazik ugy gyorsabban tanul? Mert mar erezni erzi elore ha kell neki, csak meg nem ul ra magatol a bilire... Koszi a segitseget2016. máj. 13. 22:36
1/4 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "kell". Úgy csinálod, ahogy jónak látod.
Én a magam részéről megvártam, amíg ők akartak bugyiban lenni. Ültetni sosem ültettem őket, viszont kérdezgettem, hogy nem kell-e?
Viszonylag hamar megtanulták így.
Esetleg várd meg, míg meleg lesz az idő, ha csak egy bugyit kell lekapni, akkor sokkal gyorsabban megy, mintha van farmer, vagy melegítő, zokni stb.
2/4 anonim válasza:
Ne ültesd rá, mert. elveszed a kedvét. Az én lányomzól kérdezni sem szoktam, hogy kell-e neki, mert olyankor nem is válaszol és rájöttem,hogy fontos neki az is, hogy ebben atpzvesetben végre tenyleg csakis ő dönt arról,hogy megy -e wc-re vagy sem.
3/4 anonim válasza:
Nem írtad, hogy milyen midős a gyerek...
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy még nem érett meg rá, de ilyen gyakran semmiképp ne ültesd rá a bilire mert hamar ráun és meg fogja utálni.
Hagyd hogy a saját tempójában csinálja, legyen elöl a bili, ha akar ráül, ha nem nem, az se baj ha néha bepisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!