Erőltessem a szobatisztaságot, vagy várjak még?
Az erőltetés sohasem jó. Van gyerek, aki 2 éves kora előtt lesz szobatiszta, más betölti a hármat, mire megérik rá.
Abból, amit leírsz, nekem az következik, hogy ő még nem elég érett hozzá. Légy türelmes!
Fiam április közepén volt 2 éves.
Mi is kezdjük a szobatisztaságot, de csak az ő tempójában. Bilizni nem szokott, azzal csak játszik. A lépcsős wc szűkítőt használjuk (néha).
Minden nap van kaki, de eddig csak a pelusba volt. A pisi már elég jól megy wc-be. Eddig csak fürdés előtt ültettem rá, aztán elkezdtem napközben is, hogy nincs rajta pelus, és fél-1 óránként viszem wc-re pisilni. Előfordult, hogy nem vittem, és ő ment, rakta a szűkítőt a wc-re, hogy kell neki.
De még mindig egész nap pelusos. Csak a nagy melegben veszem le róla pár órára, nem többre. Még sok a baleset, de szerintem haladunk.
Ovis úgyis csak jövőre lesz, úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy ráérünk.
Honnan fogom tudni,hogy érett rá?
Első babám,sajnos még nem tudom.
De már elég sokan rákérdeztek erre a témára,lehet ezért görcsölök rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!