Erőltessem közel 3 éves gyermekemnél a szobatisztaságot, vagy megvárjam, míg ő szeretné?
Figyelt kérdés
2 éves és 8 hónapos a lányom,de egyszerűen nem haladunk ezzel a dologgal.Gyakran kérdezgetem, mikor a pelust levesszük akkor későn szól, már mikor bepisilt.Várjak még vele?2012. szept. 27. 08:43
1/4 anonim válasza:
lányom kt éves zsintén ez van mikor megy oviba? ha nyár utána akkor van még idö ha meg nincs drasztikusan nincs több pelenka csak bugyi egész nap
2/4 anonim válasza:
Az én lányom 2 éves és 5hós, mi se haladunk a dologgal, nyáron pedig rengeteget volt bugyiban az udvaron, de bilire, wc-re nem akar ráülni. Vissza tudja tartani, de egy idő után ha nem bírja bemegy. Most pihentetem a dolgot kicsit, mert nem akarom erőltetni - az nem jó. Az én csajszim majd csak nyár után megy oviba, így még van idő, viszont én meg megyek vissza tavasszal dolgozni és a Mamával lesz nyáron. Így nem tudom hogy lesz a leszokás a pelusról.... :((
3/4 anonim válasza:
Kisafiam februarban lesz 2 eves. Mi ott tartunk, hogy ha nincs rajta semmi, meztelen fenekkel van a lakasba szo nelkul raul a bilire, kakil, pisil. Egyetelen baleset nelkul. De ahogy kisbugyit adok ra vagy nadragot, pelust bepisil es bekakil. Nem erti meg, hogy akkor is kerni kell a bilit ha kisbugyiba van. En ugy dontottem, hagyom meg az egeszet. Pedig nem adtam fel konnyen 3 napig legalabb 30 bugyit mostan es nem tulzok. De egyaltalan nem zavarja. Meztelenul mar nem akarom hagyni mert megfazik. O Aprilisba kezdene majd az ovit es remlem addig sikerul majd a szobatisztasag. Ha nem akkor marad meg bolcsibe szeptemberig. En eroltetni nem akarom es ugy gondolom, hogy majdcsak szobatiszta lesz az sajat tempojaban. Ma reggel is bekakilt pedig mellette volt a bili. :(
4/4 anonim válasza:
Ne kérdezgesd, hanem pár óránként vidd el pisilni. Jó, lehet, hogy ez nem szigorúan vett szobatisztaság, de oviba így is mehet, hiszen ott is ez a rendszer. Mi így csináljuk a 2 éves és 5 hónapos kisfiammal, nagyon hamar ráállt, már ritka a baleset. Néha van, hogy az eleje becsurog, de szól, visszatartja, és a többi a bilibe megy. Szerintem egy közel 3 éves kislány képes lenne legalább ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!