2 év 9 hónapos ugye jól teszem ha nem hagyom rá mostmár a szobatisztaságot és nem adom vissza rá a pelust?
:) Első és ti hogy álltok? Tudom nem verseny csak annyira furcsa hogy a fiam (3 évvel nagyobb) anno 2 éves korában 10 nap alatt szobatiszta lett teljesen megbízhatóan. Pedig akkor még beszélni se beszélt csak annyit hogy pi..
A lánykám 1-másfél éves kora óta mondatokban besél, csacsog, mondókázik, mesét mond és tudja is mit szeretnék tőle meg mit várok meg érti is szép bugyikat választott magának stb. és mégse megy a dolog pedig állítólag a kislányoknak könnyebb.
fiam decemberi, mi márciusban "vettük le" a pelust.
tehát otthon nem volt pelus, mikor elmentünk igen.
otthon ügyesen el is végezte a dolgát egyedül, majd június körül egyre ritkábban adtam rá a pelust, alváshoz, játszótérre és nagybevásárláshoz kapott, de voltak balesetek sétákkor.
akkor úgy döntöttem, hogy nem visszaadom rá a pelust, hanem teljesen elhagyjuk mert szerintem összezavarta nem tudta, hogy mikor is pisilhet be...
a délutáni alváshoz se kapott pelust, alvásnál nincs baleset, néha, 2-3 naponta van olyan, hogy becsurog a bugyiba, de nem az egész csak egy kicsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!