Hány hónapos korában lett szobatiszta a gyermeked?
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 12:56
1/10 anonim válasza:
Pont a 2. születésnapja előtt pár nappal.
Azért volt még egy párszor baleset éjszaka és ovikezdés idején.
2/10 anonim válasza:
30 hónaposan, azaz pontosan 2,5 évesen. Őszi születésü.
3/10 anonim válasza:
Nagyobbik kétéves kora után két-három hónappal, középső harmadik szülinapja után egy hónappal. Mindketten nyáriak. Legkisebb 20 hónapos, nála még fel sem merül.
4/10 anonim válasza:
32 hónaposan (Kiszámoltam neked :) )
Magától, egyik napról a másikra. Nappalra biztosan, reggel ha soká kel fel, még be tud sikerülni az ágyba a pisi.
5/10 anonim válasza:
20 hónaposan nappalra, 23 hónaposan éjjelre is pelusmentes lett.
6/10 anonim válasza:
Mindhárom közel 3 évesen. Másfél éves koruktól próbálkoztunk, de nem erőltettem semmit.
7/10 anonim válasza:
2 évese szoba és ágytiszta volt.
8/10 anonim válasza:
Ikrek, 1 hónappal a 3. szülinapjuk előtt lettek szobatiszták, de egyik napról a másikra. Már előtte is sokszor próbálgattuk, de mivel láttam rajtuk hogy még nem érdekli őket ezért nem eröltettem. És aztán végül megértek rá....:)
9/10 anonim válasza:
1-ső gyerek nagyon hamar,19 hónaposan
2.lányon már sokkal később,32 hónapos kora körül
3.csajszim 28 hónapos,de még nem érdekli
10/10 anonim válasza:
.18 hónaposan nappalra !- ( hiszti Volt nem akart pelust ,meg mutattam a bilit es Max 4 x Volt baleset ) rá 2 hétre mar éjszaka Sem Volt rajta ! ott soha nem Volt baleset (de sokszor fel ébresztet hogy pisilnie kell )Most 2 eves es azóta sincs baj . Szerintem ezt a gyerek el dönti ha nem akarja a pelust lehet próbálkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!