Hogy vegyem rá 3,5 évesemet, hogy végre ne a bugyiba kakiljon, hanem a wc-e? Otthon is és az óvodában is a bugyiba kakil, az otthoni még hagyján, de az óvodai elég ciki már nekem:- (
Tegnap állítólag a wc-be kakilt az oviba, de mivel senki nem látta, így sajnos azt kell hinnem, hogy nem mondott igazat. Ráadásul rafkós volt, mert azt mondta nekem, hogy maga törölte ki a popóját.
(ami furcsa lenne, mert szép tiszta volt a popó és a bugyi is, egy ekkora gyerek nem tudja tisztára kitörölni)
Ja, ma meg pukizik, sztem visszatartja, hogy ne kelljen a wcbe kakilni.
Teljesen elkeseredés :-(
8.vagyok.
Ez volt durva? Én már minden borzalmat elképzeltem, hogy mi történt az oviban szegénnyel :-(. Olvasd el a tegnap esti kommentedet.
Az, hogy azt mondja, hogy ő törölte ki a popsiját, ez nem rafkósság, hanem korral jár.
Én már írtam az egyik válaszomban, hogy megpróbálnám rászoktatni vagy reggel vagy este a kakira.
Tényleg nem kakilt a wc-be az oviban, ez ma kiderült.
A durva az, hogy egy 3,5 éves gyerek szemrebbenés nélkül hazudik. Nem is durva, hanem ijesztő! :-(
Köszönöm a válaszokat, zárom a topicot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!