Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez az új divat, hogy ciki...

Mi ez az új divat, hogy ciki egyéves kor után szoptatni a babát?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 19:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
56%
Érettségiig el se választom!
2014. máj. 11. 19:29
 2/25 anonim ***** válasza:
69%
Az új divat épp az, hogy még az óvodába is úgy megy a gyerek, hogy az anyja bimbóját cumizza.
2014. máj. 11. 19:30
 3/25 anonim ***** válasza:
71%

Mindenki addig szoptat ameddig akar és tud. Én nem tudtam szoptatni így ilyen problémám nem volt hogy divatos vagy nem... de az biztos, hogy max 1 éves korig szoptattam volna mert én így tartom "egészségesnek".

Láttam már 2 éves kislányt aki családi összejövetelen tépte az anyja pólóját, soha nem akarnék ilyen helyzetbe kerülni...

2014. máj. 11. 19:30
 4/25 A kérdező kommentje:

Na, biztos te vagy, első, akinek ciki...

Ki mondta, hogy érettségiig nem kell elválasztani?! Micsoda rosszindulatú vagy.

Másodiknak: nekem egyáltalán nem az az új divat, hogy akár két-két és fél (három) éves korig szopik, régen még tovább szoptattak.

2014. máj. 11. 19:33
 5/25 anonim ***** válasza:
35%

Hat ez neveles kerdese, utolso. En 3 eves koraig szoptattam a gyerekemet, de soha nem tortent velem ilyesmi. AMig pici volt, elofordult, hogy nyilvanosan kellett megoldani -nem, nem ugy, hogy kitettem mindenemet, eszre se vettek, hogy mit csinalok. Amikor nagyobb lett, akkor tudta, hogy ennek csak otthon van helye.

En igy tartottam jonak, mas meg ugy, ha csak fel evig/1evig/akarmeddig szoptat.

Azt viszont nem tartom jonak, ha a szoptatas 6 honap utan ugyanugy fo tapanyag bevitel marad.

2014. máj. 11. 19:35
 6/25 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam, hogy lépten-nyomon szopjon egy tipegő, de miért lenne már rossz, ha reggel / este szopik. Egészséges is, nyugtató is, fölösleges csak azért tehéntejet adni egy egyévesnél nagyobbnak, mert "hú, még mindig szopik???"

Amíg anyának-gyereknek jó, miért lenne már rossz? :)

2014. máj. 11. 19:36
 7/25 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki addig szoptasson ameddig akar. Ha sokaig akkor sokaig!

Nem tudom azt hol olvastad h ez a divat h ciki 1 eves kor utan szoptatni. Most provokalasnak szantad a kerdest?

En sajna csak 2 honapos koraig tudtam, de ha ugy lett volna h tovabb kb 15-18 honapos koraig hagytam volna max! Annal tovabb nem. De ez az en velemenyem ha mas maskepp csinalja egyeni dolga! En biztos nem veszekednek massal errol.

2014. máj. 11. 19:37
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, az én környezetemben inkább az a "ciki", ha valaki csak egy éves koráig szoptat...
2014. máj. 11. 19:38
 9/25 anonim ***** válasza:
85%
Lépten nyomon azokat bántják, alázzák, akik kevés ideig, vagy egyáltalán nem tudnak szoptatni.
2014. máj. 11. 19:43
 10/25 anonim ***** válasza:
42%

Mert elég perverz, amikor 2-3-4 éves gyerekek szopiznak.

Régen sokan azért szoptattak ilyen sokáig, mert annyira szegények voltak, hogy nem volt mit adni a gyereknek.

Egy éves korban már mindenfélét tud enni a pici, ezért kb. akkor hagyják abba. Nyilván az nem fura, ha valaki nem pont 12 hónapos korban hagyja abba, hanem 13 vagy 14.

De több éves gyereket szerintem sem egészséges szoptatni. Nem jó az anya-apa kapcsolatának sem.

2014. máj. 11. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!