Próbálkozzunk 13 hónaposunknál a bilivel?
Figyelt kérdés
Esténként fürdés előtt szokott meztelenkedni. Ilyenkor a fürdőkád mellett pár perc elteltével be is szokott pisilni. Eszembe jutott, hogy mi lenne, ha bilire ültetném? Máskor még nem erőltetném, de mivel a fürdés előtti pisi menetrend szerint jön, meg lehetne próbálni. Mit gondoltok?
.
2014. ápr. 24. 23:13
11/27 anonim válasza:
sehogy nem vettem rá. mindig talál maga körül 1-2 tárgyat,amivel elbabrál,amíg végez. pedig egyébkor nem ül meg egy pillanatra sem sehol. egészen biztos vagyok benne,h. a szokás hatalma miatt marad meg a fenekén ilyenkor. már azóta csináljuk,h. ülni tud. ma reggel pl. egy kiürült bébiételes üveg fedelével együtt és egy elem. csodálatos párosítás volt hogy lefoglalja míg végez :D
12/27 anonim válasza:
természetesen "rosszabb" napok nálunk is vannak. ő is fogdosta,markolászta már a végterméket, sőt olyan is van,h. üres a bili,mert nem bír rajta megülni (pl. apával soha nem sikerül,ő egyszerűen csak a jelenlétével úgy felpörgeti a gyereket,h. teljes a káosz!)
13/27 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy megosztottad a tapasztalataidat, Kedves Utolsó! Meg fogom próbálni. Azt még nem tudom, milyen bilit veszek - nincs még itthon - de lehet, hogy kezdetben az egyszerű műanyag bili is megteszi. Kinek milyen bilije van? Remélem, nem gáz, hogy ennyire izgat ez a bilitéma! Csak fellelkesültem.
2014. ápr. 25. 11:43
14/27 anonim válasza:
teljesen mindegy milyet veszel,minél egyszerűbb,annál jobb. nekünk egy 600 ft-os van az auchanból. imádja a gyerek cipelni,hozza-viszi, belenyúlkál,bele pakol (persze amikor nem használja!) minél csecsásabb,annál inkább elveszi a gyerek figyelmét a produktumról és az hosszútávon nem hasznos.
15/27 anonim válasza:
Én nem voltam se csodagyerek, se semmi ilyesmi, még mielőtt valaki megjegyzést tenne, de a családi barátok,rokonok a mai napig emlegetik, hogy 1 évesen már biliztem. És születésem után anya megpróbált kis kávèspohárból itatni (nem tudom ez honnan jött), és sikerült is. Szóval szerintem nyugodtan próbáld meg, lehet, hogy szerencséd lesz vele.
16/27 anonim válasza:
bilizni újszülött is tud,mert felé tartják és bele sikerül. sőt, a pohárból ivással sem vagy egyedi eset. minden bababarát kórházban pohárból itatják a gyerekeket.
17/27 anonim válasza:
MOst 12 hós a gyerek? MIóta bilizik?
19/27 A kérdező kommentje:
Na, megvolt az első bilire ülés!:-) Fürdés előtt a szokásos meztelenkedés közben ráültettem. Szépen ült a bilin, nézelődött, játszott a mobilommal. De nem pisilt. Mondjuk, szerintem az is tök jó, ogy egyáltalán hajlandó volt a bilin maradni. Holnap újra megpróbáljuk!
2014. ápr. 25. 20:38
20/27 A kérdező kommentje:
Csak szeretném tudatni, hogy azóta a kisfiam minden este fürdés előtt bilizik, minden alkalommal van pisi, sőt, pisi után többször visszakéredzkedik a bilire csakúgy üldögélni, nézelődni, leporellókat lapozgatni. Szerintem tetszik Neki ez a bilizés-téma. Mi meg nagyon örülünk.
Szóval köszi mindenkinek, aki támogatott. Megadtátok a kezdeti lökést, és megy mint a karikacsapás.
2014. ápr. 30. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!