Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Próbálkozzunk 13 hónaposunknál...

Próbálkozzunk 13 hónaposunknál a bilivel?

Figyelt kérdés

Esténként fürdés előtt szokott meztelenkedni. Ilyenkor a fürdőkád mellett pár perc elteltével be is szokott pisilni. Eszembe jutott, hogy mi lenne, ha bilire ültetném? Máskor még nem erőltetném, de mivel a fürdés előtti pisi menetrend szerint jön, meg lehetne próbálni. Mit gondoltok?

.

2014. ápr. 24. 23:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
sehogy nem vettem rá. mindig talál maga körül 1-2 tárgyat,amivel elbabrál,amíg végez. pedig egyébkor nem ül meg egy pillanatra sem sehol. egészen biztos vagyok benne,h. a szokás hatalma miatt marad meg a fenekén ilyenkor. már azóta csináljuk,h. ülni tud. ma reggel pl. egy kiürült bébiételes üveg fedelével együtt és egy elem. csodálatos párosítás volt hogy lefoglalja míg végez :D
2014. ápr. 25. 09:51
 12/27 anonim ***** válasza:
természetesen "rosszabb" napok nálunk is vannak. ő is fogdosta,markolászta már a végterméket, sőt olyan is van,h. üres a bili,mert nem bír rajta megülni (pl. apával soha nem sikerül,ő egyszerűen csak a jelenlétével úgy felpörgeti a gyereket,h. teljes a káosz!)
2014. ápr. 25. 09:53
 13/27 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy megosztottad a tapasztalataidat, Kedves Utolsó! Meg fogom próbálni. Azt még nem tudom, milyen bilit veszek - nincs még itthon - de lehet, hogy kezdetben az egyszerű műanyag bili is megteszi. Kinek milyen bilije van? Remélem, nem gáz, hogy ennyire izgat ez a bilitéma! Csak fellelkesültem.
2014. ápr. 25. 11:43
 14/27 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy milyet veszel,minél egyszerűbb,annál jobb. nekünk egy 600 ft-os van az auchanból. imádja a gyerek cipelni,hozza-viszi, belenyúlkál,bele pakol (persze amikor nem használja!) minél csecsásabb,annál inkább elveszi a gyerek figyelmét a produktumról és az hosszútávon nem hasznos.
2014. ápr. 25. 13:20
 15/27 anonim ***** válasza:
Én nem voltam se csodagyerek, se semmi ilyesmi, még mielőtt valaki megjegyzést tenne, de a családi barátok,rokonok a mai napig emlegetik, hogy 1 évesen már biliztem. És születésem után anya megpróbált kis kávèspohárból itatni (nem tudom ez honnan jött), és sikerült is. Szóval szerintem nyugodtan próbáld meg, lehet, hogy szerencséd lesz vele.
2014. ápr. 25. 13:49
 16/27 anonim ***** válasza:
26%
bilizni újszülött is tud,mert felé tartják és bele sikerül. sőt, a pohárból ivással sem vagy egyedi eset. minden bababarát kórházban pohárból itatják a gyerekeket.
2014. ápr. 25. 13:52
 17/27 anonim ***** válasza:
MOst 12 hós a gyerek? MIóta bilizik?
2014. ápr. 25. 14:12
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
mióta ülni tud.
2014. ápr. 25. 14:52
 19/27 A kérdező kommentje:
Na, megvolt az első bilire ülés!:-) Fürdés előtt a szokásos meztelenkedés közben ráültettem. Szépen ült a bilin, nézelődött, játszott a mobilommal. De nem pisilt. Mondjuk, szerintem az is tök jó, ogy egyáltalán hajlandó volt a bilin maradni. Holnap újra megpróbáljuk!
2014. ápr. 25. 20:38
 20/27 A kérdező kommentje:

Csak szeretném tudatni, hogy azóta a kisfiam minden este fürdés előtt bilizik, minden alkalommal van pisi, sőt, pisi után többször visszakéredzkedik a bilire csakúgy üldögélni, nézelődni, leporellókat lapozgatni. Szerintem tetszik Neki ez a bilizés-téma. Mi meg nagyon örülünk.

Szóval köszi mindenkinek, aki támogatott. Megadtátok a kezdeti lökést, és megy mint a karikacsapás.

2014. ápr. 30. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!