Pontosan mikor van peteérés? Most lesz esedékes a havim, jövő hónapban mikor próbálkozzunk?
Figyelt kérdés
28-rá várom,hogy kell ezt kiszámolni? A ciklusaim általában 28 naposak.2014. márc. 27. 12:59
2/5 anonim válasza:
Ha a nagykönyv szerint működsz, akkor középidőben, szóval a 13-14. nap környékén van PÉ.
3/5 anonim válasza:
Szerintem kb. Április 8-9-10.- én probálkozzatok.
4/5 H_Vivien válasza:
Interneten vásárolható pár száz forintért ovulációs teszt, vagy akár gyógyszertárban is, de ott drágább. Az pontosan megmutatja, hogy mikor van peteérésed. Ugyan olyan, mint a terhességi teszt. Két csík peteérésed van, egy csík nincs peteérésed. A benne lévő tájékoztató segítségével pedig pontosan ki tudod számolni, hogy kb. mikor lehet peteérésed. Nekem bevált, egyszer használtam, következő hónapban már a terhességi teszten volt a két csík :)
5/5 anonim válasza:
[link] én ki próbáltam ezt habár nem tudom mennyire igaz. Engem is érdekelne mert nekem március 9-én volt meg e szerint 23-án volt peteérésem. Remélem igaz vala mennyire mert mi is babán dolgozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!