Missed ab után hány menstruációt érdemes kivárni, hogy újra próbálkozzunk?
Figyelt kérdés
Júliusban sajnos elhalt a babám,megműtöttek. :(
Azóta az első mensim a műtét napjához kereken 4 hétre meg is jött!
A dokim 3 hónapot javasolt..
Ti mennyi idő után próbálkoztatok,mi volt a probléma ,s sikeres lett-e a következő terhesség?
2013. szept. 6. 16:36
1/6 anonim válasza:
Egy három hónapot mindenképpen érdemes várni én is úgy tudom. Mindenhol ennyit javasolnak, de van olyan ismerős akinek két hónap után megfogant a következő baba és egészséges lett. Drukkolok!
2/6 anonim válasza:
Nekūnk tavaly szeptember 23.án....ment el...indén .január 16.án fogant a kislányunk...most 33 hetes vagyok...nekem az orvos aki problémás teherbeeséssel foglalkozik 3-6 hot mondott...utrot is irt fel meg sperma növelőt..meg méhpempős kapszulát szedtem...sok szerencsét...
3/6 anonim válasza:
szia nekem első terhesség volt,12 hetesen derült ki a missed ab megvártuk a 3 hónapot,majd egyből sikerült a kicsi lányunk aki nemsoká 3-éves makk egészséges :) kitartás inkább több idő mint még egy elvesztése sokan egyből újra próbálkoznak de arra nem gondolnak lehet akkor éppen az lesz a baj én sem gondolkodtam mert vissza akartam kapni a kisbabám,de páromnak helyén volt az esze hál Istennek lehet ismétlődött volna a tragédia ha nem várunk 3-hónapot.
4/6 anonim válasza:
Szia!Nekem tavaly augusztusba volt egy missed ab-om.12.héten.Nekem is elhalt a baba.Màsodik terhesség volt.A doki 3 honapot javasolt.Januàrban màr elkezdtünk próbàlkozni.Június 21.-én menten el a dokihoz,h nem esem teherbe.Akkor màr 2 hetes voltam.Most 14 hetes vagyok.Sok sikert nektek is.
5/6 anonim válasza:
Másfél évet próbálkoztunk, mire végre teherbe estem, majd a babám elhalt 11 hetesen. A dokim azt javasolta, hogy a szervezet ilyenkor abszolút fel van készülve (hormonháztartás szempontjából), így könnyebben teherbe eshetek. Két mensit javasolt, hogy várjunk ki! Most végre a 26. hétben vagyok :)
6/6 anonim válasza:
Március elején műtöttek. Majd március.április május végén megjött.júniusban már nem. Most 16 hetes vagyok és minden rendben. Sok sikert és mielőbbi (lelki) gyógyulást neked !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!