36 hetesen mivel próbálkozzunk, hogy ne hordjam túl?
Ha rengeteg folyásod van, fáj a hasad és sárgás a folyásod, akkor el kéne menni nőgyógyászhoz, ugyanis ezek gyakori tünetei egy bakteriális fertőzésnek, ami nem túl jó a te helyzetedben sem rád, sem a babára nézve.
És a szülést igazából semmivel nem lehet beindítani, ha eljön az ideje, be fog indulni. Valakinek könnyen, van akinek meg nehezebben és van aki a fejére is állhat, lépcsőzhet, szexuális életet is élhet, havat is lapátolhat, akkor sem fog beindulni.
És amúgy, ha engem kérdezel, 36 hetesen azért még 4 hétre vagy a túlhordástól, szóval még bármi történhet, most még nem kell annyira rásegíteni, mert a babának még mindenképpen jót tenne 1-2 hét odabent.
És hogy a méhnyakrövidülésről is mondjak valamit, én annak idején eleve 2000-es méhszájértékkel indultam. És bizony a 38. héten bújt csak ki a fiam.:)
Teljesen egyet érték az elsővel. 36 hetesen még nem kellene annyira ficánkolni. Ok,hogy teljesen ki van fejlődve már a baba,de az utolsó hetekben pl. rengeteget hízik még,tovább erősödik a tüdeje,fejlődik az arcizma,hogy a szopás is rendben menjen. Nemhiába 40 hétből áll egy terhesség.
Én 37 hetes vagyok,2 hete 1111 volt a mehszájam,sokat görcsöl a hasam,de ilyenkor inkább beveszek egy magnéziumot,vagy no-spát,minthogy azt várjam,hogy kibújik a babám.
Még egy hetet szeretnék legalább kihúzni,remélem sikerül.
Kitartás neked is!
rosszabb esetben is 5 heted van még aggódni.
Amúgy a malnalevel tea hasznalhat, vagy a homeopatias bogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!