Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetesen mivel próbálkozzunk...

36 hetesen mivel próbálkozzunk, hogy ne hordjam túl?

Figyelt kérdés
nemi életet nem igazán éltünk,így lehet 1-2 alkalom is segítene?3 hete a méhnyak már meg volt rövidülve(2000) nagyon sokat fáj is a hasam,a rövidülés óta rengeteg folyásom van,volt,hogy sárga volt mintha a nyákdugó darabja lett volna nem tudom.Ti mit ajánlotok?málnalevél tea? nektek mi segített?
2014. febr. 8. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha rengeteg folyásod van, fáj a hasad és sárgás a folyásod, akkor el kéne menni nőgyógyászhoz, ugyanis ezek gyakori tünetei egy bakteriális fertőzésnek, ami nem túl jó a te helyzetedben sem rád, sem a babára nézve.

És a szülést igazából semmivel nem lehet beindítani, ha eljön az ideje, be fog indulni. Valakinek könnyen, van akinek meg nehezebben és van aki a fejére is állhat, lépcsőzhet, szexuális életet is élhet, havat is lapátolhat, akkor sem fog beindulni.

És amúgy, ha engem kérdezel, 36 hetesen azért még 4 hétre vagy a túlhordástól, szóval még bármi történhet, most még nem kell annyira rásegíteni, mert a babának még mindenképpen jót tenne 1-2 hét odabent.

És hogy a méhnyakrövidülésről is mondjak valamit, én annak idején eleve 2000-es méhszájértékkel indultam. És bizony a 38. héten bújt csak ki a fiam.:)

2014. febr. 8. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Franciáék alapbol 42. hétre számolták nekem a várandoságot.
2014. febr. 8. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem a kérdést.A terhesség hossza 40 hét.Örülj neki ha nem bújik ki addig.Sokan mit nem adnának érte ha a 40.hétig kihúznák.Én mind 3 gyermekemet a betöltött 41.héten szültem.Kibírtam és gyönyörű egészséges érett baba volt mind a 3.Mindegyik 3-4 kg között volt.Miért aggodalmaskodsz,mitől félsz?
2014. febr. 8. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet érték az elsővel. 36 hetesen még nem kellene annyira ficánkolni. Ok,hogy teljesen ki van fejlődve már a baba,de az utolsó hetekben pl. rengeteget hízik még,tovább erősödik a tüdeje,fejlődik az arcizma,hogy a szopás is rendben menjen. Nemhiába 40 hétből áll egy terhesség.

Én 37 hetes vagyok,2 hete 1111 volt a mehszájam,sokat görcsöl a hasam,de ilyenkor inkább beveszek egy magnéziumot,vagy no-spát,minthogy azt várjam,hogy kibújik a babám.

Még egy hetet szeretnék legalább kihúzni,remélem sikerül.

Kitartás neked is!

2014. febr. 8. 12:49
 5/8 A kérdező kommentje:
félre értés ne essék,én nem azt mondtam,hogy most akarjuk kicsalogatni a kisbékát,csak szeretném fejben összerakni,az eshetőségeket.2 hete nézett az orvos utoljára akkor a folyásom rendesen terhességi folyás volt,a sárga darbakára gondoltam,hogy lehet nyákdugó mivel azóta nagyon sokat fáj a hasam.de azóta semmi jele.
2014. febr. 8. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én ezt akkor se értem. Eleve van még 4 heted. Én is túlhordtam és azon kívül hogy többet kellett vizsgálatra járnom semmi gondot nem okozott. És ha a dokid se mond semmi olyat hogy jó lenne ha jönne vagy akármi akkor nem értem mi ez a felesleges előre tervezés vagy mi.
2014. febr. 8. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és én is 1111 voltam már 37.héten. Keményedtem nagyon sokszor stb.
2014. febr. 8. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:

rosszabb esetben is 5 heted van még aggódni.

Amúgy a malnalevel tea hasznalhat, vagy a homeopatias bogyok.

2014. febr. 8. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!