Van egy keteves gyerekem, ket honap mulva szuletik a kisteso. Meg egy gyermeket tervezunk, de nem tudom, hogy a szules utan par honappal probalkozzunk vagy veke is varjunk egy evet?
A pici korszak letudását megértem, én is pont így akartam, s kis korkülönbség is van a kettő gyerek között.
De a többi kérdésed szerintem meg fogod tudni válaszolni négy-öt hónap múlva magad is. Érezni fogod, hogy neked ez megy, belefér még egy, vagy uhhh, elég volt egyenlőre kettő, mert kivagy, mint a liba. Több barátomnál is úgy van, hogy első kettőnél másfél-két év a különség, aztán lihegve mondtak, a harmadikkal várnak, és a harmadikat már úgy szülték, hogy volt három év a második és a harmadik között:-)
Tudod olyan ez, mint a szülés, hogy vannak szép tervek a mécsesről, a kedvenc cd-ről meg a labdáról, aztán a valóság annyira, de annyira más, nekem legalábbis eszembe nem jutott a kedvenc cd-m, hanem az, hogy túl fogom-e ezt a szülést én élni, mert ez kibírhatatlan ez a fájdalom:-)
Nálunk 3 kicsi van, másfél- másfél év korkülönbséggel. Talán a harmadik babával érdemes picit várni, mert a két naggyal is van elég feladat. Még nem tudom milyen lesz később, de most kicsit bolondok háza van nálunk. A legidősebb 3,5 éves, most kezdte az ovit, és nehezen szokik be. A középső most lép a dackorszakba, kezdődnek a földhöz csapkodós, sikítozós, embert próbáló hisztik. A legkisebb 5 hónapos, mindent elkap, amit a nagy hazahoz. Egyébként áldott jó természetű baba, mosolygós, kiegyensúlyozott, nagy szerencsénk van vele.
Szóval nagyban függ tőled, hogy mennyire bírod, a gyerekek habitusától, és hogy mennyi segítséged van. Minden esetre hamarosan úgy is sok minden kiderül ahogy a pici megszületik. Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!