Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Pelus elhagyás folyamata?

Pelus elhagyás folyamata?

Figyelt kérdés
Kislányom most márciusban lessz 3 éves és még pelusa van.Nem akar rá ülni a bilire.Pedig nagyon okos folyamatosan beszél és 11 hónaposan már megtanult járni.DE amikor megpróbálom a bilire ráültetni akkor csak ül és nem akar pisilni sem kakilni.Próbáltuk már kis dalokkal vagy mesével rá vezetni de nem és nem akar.Ha nem teszek pelust alá akkor egy szó nélkül bepisil.Aztán jön mondani hogy,anyuci pisiltem.Valaki tudna valami tippet vagy bevált módszert.Előre köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 26. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha majd akar, hidd el, rá fog ülni a bilire. Nem érdemes erőltetni, semmire nem mész vele. Nálunk egyszercsak 2,5 évesen szólt a fiam egyik peluscserénél, hogy nem kell neki, pisil inkább bilibe. Azóta hol bilibe pisil, hol nem, de tartani már tudja, ha kell. Ez amúgy olyan 4 hete lehetett. Előtte pedig leültetni sem lehetett a bilire.

Olyan is előfordul, hogy jön velem pisilni, és amíg én a WC-n ülök, ő mellettem a bilin.

Ne aggódj, nem fog mindig pelenkát hordani a kislányod. Legyél vele türelmes.

2014. febr. 26. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kezdi az ovit?

Ha mostanában kezdené az ovit, én megpróbálnám levenni róla a pelenkát és óránként ráültetni a bilire, mert oda nem mehet, ha még pelenkás.

Ha csak szeptemberbe kezdi, akkor várnék még 1-2 hónapot, hogy szeptemberre nappal szobatiszta legyen a délutáni alvásnál is.

2014. febr. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!