Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mit csináljak ha gyerekem...

Mit csináljak ha gyerekem folyton a szőnyegre kakil? Megpróbáltam arrébb vinni a szőnyeget sőt a gyereket is de ment a szőnyeg után.

Figyelt kérdés
Mit tegyek? A szőnyeget nem akarom kidobni, főleg hogy a gyerek utána menne....

2013. szept. 22. 15:03
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Először is te mondod, hogy nyugi? Másodszor pedig látom te csak kötekedni akarsz úgyhogy lesz*rom hogy mit írsz inkább várom hogy valaki más normális válaszoljon, és kérlek ne írogass mert nem látom a hozzászólásaidtól a többi normális bejegyzést...annyit írogatsz...és komolyan akkor válaszolj ha valami emberi tulajdonság egyáltalán szorult beléd...
2013. szept. 22. 17:06
 22/43 anonim ***** válasza:
Nemtom miért szidjátok egymást. Veszekedésmániátok van vagy mi? Na mindegy ne is válaszoljatok, én nem akarok vitatkozni, szerintem kérdező inkább a gyerekkel foglalkozz és ne a neten vitázz. Ha valakit megsértettem előre is bocs, további vitába nem vagyok hajlandó beszállni.
2013. szept. 22. 17:16
 23/43 A kérdező kommentje:
Most ez komoly te is jössz? Mennyi jóakaróm van...Amúgy meg csak megjegyzem hogy a gyerek most nincs itthon és azért nem foglalkozok vele..És köszi hogy nem vagy hajlandó beszállni a vitába mert így legalább te se írogatsz már....És bocsi ha én is megsértettelek mert nem akartam de tényleg jöhetne már valami olyan válasz aminek van valami értelme is.
2013. szept. 22. 17:24
 24/43 anonim ***** válasza:
Hol a gyerek? A férjednél?
2013. szept. 22. 17:28
 25/43 A kérdező kommentje:

Igen, a férjemnél a kocsiban és jön hazafelé vele mert éppen

orvisi vizsgálaton volt a kisbaba. (És előre mondom hogy ne kezdjen semelyik agyalágyult azon viccelődni, hogy azért volt orvosnál mert a szőnyegre kakil.) És amúgy ezzel a kérdéssel mit akartál kifejezni?

2013. szept. 22. 17:33
 26/43 anonim ***** válasza:
Kifejezni? Semmit, csak kíváncsi voltam. És esetleg, ha nem titok elárulod miért volt orvosnál a gyerek? Mindenesetre jobbulást neki.
2013. szept. 22. 17:39
 27/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm és amúgy vannak ilyen rutin vizsgálatok és ez egy olyan volt.
2013. szept. 22. 17:43
 28/43 anonim válasza:
Vasárnap késő délután milyen orvos rendel ?:D
2013. szept. 22. 18:35
 29/43 anonim válasza:
Hát a vasárnap délutáni orvos! Ilyen hülye vagy még ezt sem tudod?:P:)
2013. szept. 22. 18:57
 30/43 anonim válasza:
Az én lányomnál is volt egy rövid időszak amikor a szőnyegre, parkettára kakilt, a megoldásra viszont már nem emlékszem. Remélem tudtam segíteni!
2013. szept. 22. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!