Pesten szokas Ovi elso napjan viragot vinni az ovoneninek? Esetleg dadusnak is szoktak vinni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 16:52
1/3 anonim válasza:
A miénkben nem. A környék ovijaiban sem. Ismerőseimnél sem.
2/3 anonim válasza:
én még ilyenről nem hallottam :)
mi ballagáskor vittünk 1-1 szál virágot az óvónőknek, megköszönve ezzel az éves munkájukat (enyém nem ballagott), majd az ügyelet végén 1-1 doboz bonbont adtunk mindenkinek, megköszönve, hogy nyáron is lelkesen dolgoztak, na meg akkor már tudtuk, hogy költözés miatt ovit váltunk, nem mondtuk akkor még nekik, de ezzel búcsúztunk el. máskor mi nem vittünk.
de ha vinni szeretnél, vigyél. igazából kedves gesztus, biztos örülni fognak, bármikor is kapják :)
3/3 anonim válasza:
Én erről nem hallottam,és nem is csináltam. Első nap bevitte a fiamat az óvónő a csoportba, aztán finom jelezte, hogy jó lenne, ha mennénk, nehogy megviselje a gyereket az elválás. Az viszont kellemes meglepetés volt, hogy ő mint kezdő ovis kapott ajándékot. Egy kis szalagra fűzte egy papírból kivágott macifejet (mert Maci csoportos), és azon rajta volt a jele. Ott lógott a nyakában, mikor mentem érte. Hazaérve első dolgom volt kiakasztani a szobájába, jól látható helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!