Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónénik, daduskák névnapjá...

Az óvónénik, daduskák névnapjára mit szoktatok vinni? CSokit, virágot vagy valamilyen általatok készített ajándékot? Ha a 3. tudtok ötletet adni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Névnapra szülinapra szerintem nem kell ajándékot vinni, inkább évégén vagy karácsonyra. De ha szeretnél vinni akkor csak valami apróságot. (van olyan név nap is ami többször is van egy évben így lehet nem is ilyenkor ünnepli) Egy tábla csoki szerintem elegendő. Ha saját kezűt szeretnél akkor szalvétakép, tűpárna, házilag díszített képkeret, illatpárna (pl. vattával megtöltöd és illó olajjal megcsepegteted, vagy száraz levendulával töltöd), könyvjelző, varrott bevásárló szatyor.
2013. szept. 9. 13:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Óvónő gyerekeként azt tudom mondani, hogy a csokival, bonbonnal, virággal sosem lehet mellélőni. Néha a szülők kávét is szoktak adni, bár nem mindenki kávézik (pl. anya nem).

A házilag készített dolgokkal, vagy vásárolt tárgyakkal az a baj, hogy sokszor nem egyezik a szülő ízlése a pedagóguséval, így az ajándéknak szánt tárgyból sokszor akaratlanul is kacat válik, hiszen persze kedves gesztus és örül neki a pedagógus, de ha nem tud vele mit kezdeni, vagy nagyon nem tetszik neki, akkor feleslegessé válik.

Ezért a legjobb szerintem az édesség, vagy virág, ezeket mindenki szereti.

Névnapra nem nagyon szoktak a szülők semmit hozni csak nagyon ritkán, inkább évzárókor szokás, esetleg Karácsonykor, pedagógusnapon.

2013. szept. 9. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!