Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek jó ötlet vinni az...

Szerintetek jó ötlet vinni az oviba az óvónéninek? Ti örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam..kisfiam visz az óvónéniknek ajándékot..cukrász lévén sütök itthon..és csinálnék az óvónéniknek és a dadusnak 1-1 1/4ed kilós bejglit vagy lehet A5ös nagyságú zserbót azt becsomagolom celofánba,és átkötöm karácsonyi szalaggal..

Mini csoportról van szó..

Ti örülnétek neki???

Ha más nem megeszi a család:-))

2011. nov. 20. 15:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Inkább vigyél annyit, hogy a csoport kapjon ne az óvónéni.
2011. nov. 20. 15:09
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, biztos örülnek majd neki :)
2011. nov. 20. 15:10
 3/19 anonim ***** válasza:

A gesztusnak biztosan örülnék.

A bejgli a fülemen szokott kijönni karácsonykor. (Máskor meg senki nem csinál :o)

Bár én nem vagyok cukrász, tavaly mézeskalácsot a lányommal együtt sütöttünk, vagyis ő szaggatta és díszítette fel a sütiket, amiket az óvónéniknek/dadusnak szépen becsomagoltunk.

Azt hiszem, örültek neki.

2011. nov. 20. 15:11
 4/19 anonim ***** válasza:
tudtommal csak haccp tanúsítvánnyal rendelkező üzemből vihető bármilyen élelmiszer bármely közintézménybe
2011. nov. 20. 15:25
 5/19 anonim ***** válasza:
Ugyanmár..nem sok ovis gyereked lehet :)
2011. nov. 20. 15:27
 6/19 anonim ***** válasza:
konkrétan egy ovis gyerekem van és úgy tudom, ezért nem szabad szülinapra se házisütit vinni
2011. nov. 20. 15:30
 7/19 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Igen ...így ajándékba lehet nekik...de a gyerekeknek nem lehet semmit sem ami otthon készül de még cukiból sem mert megszakad a hűtési lánc...

Csak száraz csomagoltat lehet bevinni..kekszeket...de azt is csak origált csomagként....

Amúgy a gyerekeknek sütök mézeskalácsot...formákat..és viszek hozzá díszítő dolgokat mindenki kb 2 darabot díszíthet...legalább a karácsonyi foglalkozás megvan bent..örült az óvónéni..aztán megkapják a szülők,és fel lehet tenni a fára....

Az óvónéniknek jelképesen megköszönni akkor elég ez is nem?,

2011. nov. 20. 15:32
 8/19 anonim ***** válasza:
Jelképnél azért többnek számít egy rúd bejgli, tekintve az élelmiszer-árakat, a dió, a mák nem ingyen van, hát még a villany vagy a gáz, amivel megsütöd. De amúgy igen, tudom, ezt a választ várod, és végre meg is kapod tőlem, tessék: én örülnék neki és sztem az óvónők is örülni fognak!
2011. nov. 20. 15:41
 9/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép gesztus lenne.

Én is mézeskalácsot fogok készíteni a gyerekeimmel, azt csomagoljuk majd be és viszik be az óvónéniknek/gondozónéniknek.

2011. nov. 20. 15:41
 10/19 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem nagyon jó ötlet. Ahogy én tudom, (majdnem)sehol nem tartják ezt a hűtési lánc dolgot, mert általános iskolába is visz aki akar otthoni dolgot. Én adtam szorgalminak angol órára olyat, hogy lefordít egy pogácsa receptet (a tk.-ban volt) és otthon megsüti és hoz az osztálynak. Senkinek nem volt semmi baja. Még csak be sem jelentettek, hogy jaj nincs igazolása a gyerekeknek. Sokan sütöttek és örült neki mindenki. Nem elit iskola.

Nagyon kedves ötlet. Jó, hogy még vannak ilyen Anyukák!

2011. nov. 20. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!