Szerintetek jó ötlet vinni az oviba az óvónéninek? Ti örülnétek neki?
Arra gondoltam..kisfiam visz az óvónéniknek ajándékot..cukrász lévén sütök itthon..és csinálnék az óvónéniknek és a dadusnak 1-1 1/4ed kilós bejglit vagy lehet A5ös nagyságú zserbót azt becsomagolom celofánba,és átkötöm karácsonyi szalaggal..
Mini csoportról van szó..
Ti örülnétek neki???
Ha más nem megeszi a család:-))
A gesztusnak biztosan örülnék.
A bejgli a fülemen szokott kijönni karácsonykor. (Máskor meg senki nem csinál :o)
Bár én nem vagyok cukrász, tavaly mézeskalácsot a lányommal együtt sütöttünk, vagyis ő szaggatta és díszítette fel a sütiket, amiket az óvónéniknek/dadusnak szépen becsomagoltunk.
Azt hiszem, örültek neki.
sziasztok!
Igen ...így ajándékba lehet nekik...de a gyerekeknek nem lehet semmit sem ami otthon készül de még cukiból sem mert megszakad a hűtési lánc...
Csak száraz csomagoltat lehet bevinni..kekszeket...de azt is csak origált csomagként....
Amúgy a gyerekeknek sütök mézeskalácsot...formákat..és viszek hozzá díszítő dolgokat mindenki kb 2 darabot díszíthet...legalább a karácsonyi foglalkozás megvan bent..örült az óvónéni..aztán megkapják a szülők,és fel lehet tenni a fára....
Az óvónéniknek jelképesen megköszönni akkor elég ez is nem?,
Szerintem nagyon szép gesztus lenne.
Én is mézeskalácsot fogok készíteni a gyerekeimmel, azt csomagoljuk majd be és viszik be az óvónéniknek/gondozónéniknek.
Szerintem nagyon jó ötlet. Ahogy én tudom, (majdnem)sehol nem tartják ezt a hűtési lánc dolgot, mert általános iskolába is visz aki akar otthoni dolgot. Én adtam szorgalminak angol órára olyat, hogy lefordít egy pogácsa receptet (a tk.-ban volt) és otthon megsüti és hoz az osztálynak. Senkinek nem volt semmi baja. Még csak be sem jelentettek, hogy jaj nincs igazolása a gyerekeknek. Sokan sütöttek és örült neki mindenki. Nem elit iskola.
Nagyon kedves ötlet. Jó, hogy még vannak ilyen Anyukák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!