Adventi naptárat szeretnék készíteni 1,5 éves kisfiamnak. Valami ötlet, hogy mit tegyek bele?
Pár helyre:
hűtőmágnes
ceruza
radír
gyurma
kisautó
Több helyre:
aszalt gyümölcs
En is sajat keszitesu advent naptart csinaltam a kisfiamnak. Pontosabban van egy fa advent vonatunk 24 vagonnal es ebbe rejtettem el dolgokat. Hobbi uzletbe (kulfoldon elunk otthon nem tudom mi a neve de olyan hely ahol gyongyot, varro cuccokat, festekeket es minden fele kezmuves dolgot... lehet kapni) vettem egy zacsi karacsony “gyongy” szettet. Ezekbe hatalmas szines fa figurak voltak amiket fel lehetett fuzni. Volt benne egy telapo, kiscsizma, hoember, hopehely, karacsonyfa, mezeskalacs, ajandek doboz, korcsolya, harang... alak es minden egyes vagonba tettem ebbol egyet + nallunk csoki is volt mert szereti. Igy Karacsony estere lett egy 24 gyongybol allo gyongyfuzer ami felkerult a karacsnyfara. Ez marad emlekbe. Egyebkent azt hiszem eredetileg ezeket a “gyongyoket” kepeslap keszitesre hasznlajak mert azon areszelegen vettem ahol kepeslapkesziteshez voltak dolgok. Kb. ilyenre gondolok, megprobaltam rakeresni :
Iden meg nem tudom mit fogok kieszelni de talanvalami matricakat fogok a vagonokba tenni es veszek hozza egy kicsi matricas fuzetet es rairom, hogy 2011 Karacsony aztan a fiam beleragasztgatja. :) Na meg 1-1 kis csoki de az aszalt gyumolcs sem rossz otlet, ahogy egyik valaszado irta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!