Anyukák a kisfiamnak megy a hasa. Voltunk dokinál semmi baja. A foga miatt van. De annyira piros már a popsija h ordít amikor leveszem meg törölni már alíg tudom és kenni is. Vkinek vmi ötlet? Nállatok történt ilyesmi?
Sensitiv popsitörlő, vagy sima kamillás teába mártott vatta.
Nekem mindkét fiam eleve nem bírja az agyonajnározott sudocremet!
Neogranormon és koleszterines popsikence a bevált nálunk.
Nekem nem vát be semmiylen krém (egyszer volt ilyen elhúzódó fogzásos híg széklet) a gyerekorvos ezt ajánlotta és elmúlt tőle:
Patikéban is lehet kapni.
nagyon szépen köszönöm a sok és gyors válaszokat.akkor meg próbálo a neogranormont mert az is van itthon..Hátha segít.
Kedves utolsó azt a port szivesen meg isszák a gyerekek...mert tudni kell az én fiam nem nagyon iszik meg smemit a vizen-tejen kivül
Nálunk ez volt most nemrég egy hónapig szinte.
Sudocrem, szellőztetés, napi 2x fürdés (egy rendes esti + egy pancsolós popsimosós napközben) vált be, illetve a tejtermékeket amennyire tudtam mellőztem, mert csak rásegíetett a hasmenésre.
14:02
Belerakod a tejbe, seemi íze.
Én pépbe raktam, mert az enyém szopott, nem ivott tejet, tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!