Óvónéninek névnapjára szokás valamit vinni és mit?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 20:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem max. úgy, hogy az egész csoport összefog és adnak közösen egy csokor virágot. Ennyi bőven elég, nem kell külön-külön adni, az én véleményem szerint.
2/7 anonim válasza:
egy szál virág,ha mindenáron vinni akarsz.Mi 4 évig jártunk oviba,egyszer sem vittünk,Ballagásra kaptak csokrot és kész
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem akarok mindenáron vinni, csak nem tudom mi a szokás és nem akarok kilógni a sorból se így se úgy!
2009. nov. 10. 21:07
4/7 anonim válasza:
Ha mégis visztek neki virágot, azt a gyerek adja oda.
De szerintem is csak egy szál max.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem illik, virágot, vagy bonbont.
6/7 anonim válasza:
Szerintem túlzás, már a végén boldog-boldogtalant szponzorálunk majd akkor. A védőnőt, a postást, az óvónőt, a szülésznőt, az orvost, a kutyafülét, és ezek csak azok, akikről az utóbbi időben olvastam, hogy mit adjak neki. Mit, mit, semmit. Szerintem nem kellene rászoktatni őket, mert van, aki nem engedheti meg magának, aztán akkor milyen rossz lehet már, hogy mindenkinek illik ajándékot adni, mert újabban mások is adnak...
7/7 A kérdező kommentje:
Bizony én a védőnőnek is adnam annak idején azért mert nagyon meg voltam elégedve a munkájával. Én tanár vagyok és én is kaptam sokszor a tanítványaimtól. A postásnak, orvosnak pedig azért nem adok, mert azok úgyis kapnak pénzt. Viszont a gyerekorvos nem fogad el semmit, neki volt, hogy vittünk egy doboz bonbont. Nem hinném, hogy ez túlzás lenne, inkább figyelmesség!
2009. nov. 11. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!