Ha óvónéninek csoportpénzből vesznek ajándékot, szerintetek gáz adni külön is ajándékot?
Szerintem ez nem nyalás.
Kisfiam visszamaradt, újra ismétli a középsőt, más óvónénikkel megy tovább ezentúl. Mivel többen lemaradtak, közösen készítettünk ajándékot az óvónőknek és a dadusnak. De aznap, amikor utoljára ment oviba mi vittünk mindenkinek egy szál virágot. Igaz, ezt nem csak nekik, hanem az ovi összes dolgozójának, konyhás néniknek és a karbantartó srácnak is 1 csokit. A virágokat a kertben szedtük, csak a csoki került pénzbe. Mindenki nagyon örült neki, és a kisfiammal együtt adtuk át.
Azt elfelejtettem írni, hogy névnapról van szó.
Nekem anyukám és testvérem is óvónő, és ebben nőttem fel, és engem így neveltek. Nem hiszem hogy nyalás lenne, hogy megköszönöm azt a fáradozást amit a gyermekeinkért tesznek egész évben. Ráadásul nem vagyok annyira sötét, hogy azt higgyem, ettől jobban fog figyelni a fiamra....
Egyszerűen csak jól esik adni, sajnos ezt mások aljas dolognak tartják. Elég szomorú...
4-es és 6-os vagyok
tegnap volt szülői, ahol az szm-es szülő közölte, hogy aki itt van, attól kér 200 Ft-ot fejenként, mert az óvónéninek névnapi ajándékot vesznek. Hát mit ne mondjak, nem tetszett a szitu. Meg sem kérdezte, ki mit szól hozzá (bár lehet, hogy ebben a csoportban ez volt tavaly is a szokás), csak tényként közölte. Sokan ott sem voltak. Szó nélkül beadtam a pénzt, nem akarok ezen problémázni, de az biztos, hogy holnap a kisfiam elviszi a bonbont amit már megvettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!