Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mit csináljak ha gyerekem...

Mit csináljak ha gyerekem folyton a szőnyegre kakil? Megpróbáltam arrébb vinni a szőnyeget sőt a gyereket is de ment a szőnyeg után.

Figyelt kérdés
Mit tegyek? A szőnyeget nem akarom kidobni, főleg hogy a gyerek utána menne....

2013. szept. 22. 15:03
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Józsi te vagy az?
2013. szept. 22. 16:19
 12/43 pet021 válasza:
58%

Mikor alszik szedd fel a szőnyeget és vidd olyan helységbe ahol nem jár a gyerek pince ,garázs . és próbáld a bilit mindig a közelébe tenni. Sokat segíthet ha látja a szomszéd kisgyereket aki esetleg vele egy idős és már használ bilit. erre a leg alkalmasabb időpont együtt játszás közben van akkor figyeli meg a bili helyes használatát.

A SOK TÖKETLEN PÖCSNEK MEG ÜZENEM HA NEM TUDNAK ÉRTELMESEBB VÁLASZT ÍRNI FOGJÁK BE A POFÁJUKAT ÉS MINÉL ELŐBB CSINÁLJANAK EGY KÖLYKÖT ,HOGY MEGTUDJÁK ŐK IS MILYEN ÉRZÉS SZÜLŐNEK LENNI.

2013. szept. 22. 16:19
 13/43 anonim válasza:
55%
Most már talán kicsit késői a válasz, de mi úgy csináltuk 1 éves korában ( ez nyárra esett ), hogy lementünk a játszóra csak bugyiban ( a szatyorban 4-5 csere )ahogy volt valami, rögtön tiszta csere, semmi pelenka. Ahogy felmentünk maradt a bugyi az első "dolog"-ig, akkor kapta a pelenkát. 1-2 hét után rájött, hogy nem is olyan kényelmes a pelenka, végül nagyon könnyen szobatiszta lett.
2013. szept. 22. 16:22
 14/43 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen egyetértek a légútólsóval, korábban én is ezt a módszert alkalmaztam. Amúgy nem Józsi vagyok, hanem Maximiliano Estefanía Hernández.
2013. szept. 22. 16:26
 15/43 A kérdező kommentje:

Maximiliano Estefanía Hernández? O_o

Ez a név hogy jött?...

Amúgy megpróbáltam eldugni a szőnyeget de reggel ahogy felkelt kiszagolta...(szarszaga van)

2013. szept. 22. 16:29
 16/43 anonim ***** válasza:
51%
Mosd ki a szőnyeget! :/ Milyen felelőtlen szülők vannak ma... szörnyű. Hány éves is vagy?
2013. szept. 22. 16:54
 17/43 A kérdező kommentje:
Közöd? Amúgy meg ne mondj ilyet mert hidd el ezzel a gyerekkel te is eddig jutnál el...
2013. szept. 22. 16:56
 18/43 anonim ***** válasza:
44%
Szereted egyáltalán, h így beszélsz róla?
2013. szept. 22. 16:56
 19/43 A kérdező kommentje:
Kezded fel****** az agyamat hogy kérdezhetsz ilyet? Ezt azonnal vond vissza...amúgy persze hogy szeretem csak ideges vagyok kicsit....
2013. szept. 22. 16:58
 20/43 anonim ***** válasza:
49%
Keep calm... és nem vonom vissza.
2013. szept. 22. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!