Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Hová lenne érdemes fordulni?

Hová lenne érdemes fordulni?

Figyelt kérdés
A kisfiam jövő hónapban lesz 4 éves és egyáltalán nem szobatiszta még. Hiába próbálkozunk bármivel, semmi nem használ. Mit lehetne tenni, hová lenne érdemes fordulni? Gyermekorvos, neurológus, pszichológus, pszichiáter?

dec. 7. 13:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem mielőbb háziorvoshoz kéne menni. És addig nyaggatni amíg nem ad beutalót oda, ahol rendesen kivizsgálják.
dec. 7. 19:17
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Rendesen kivizsgàlni... persze

Aztán adnak egy diagnózist vmi miatt amit simán lehet,hogy egy év alatt kinő , elhagy utána meg ellett cseszve a gyerek èlete .

A diagnózist nem egyszerű levakarni.

Fejleszteni ügyesen jó ember kezei alatt aki nem au-kènt tekint rá.

Sokat informàlódj és ne hagyd magad megvezetni...

Ne fejlessze a gyerekedet olyan anyuka akinek èrintett a gyermeke àltal..

dec. 7. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:

12

Szervi oka is lehet annak, hogy még nem szobatiszta ..Először mindenképpen ezt fogják nézni.

dec. 7. 21:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
12# Még az sem kap fejlesztest vagy diagnózist,akinek szüksége lenne rá, úgyhogy szerintem ez a veszély nem fenyegeti.
dec. 7. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Az én lányom 3 éves és hasonlóan szenvedünk vele nyár óta.

Annyi hogy már a kakit 100%ban érzi a pisit meg mikor hogy. Viszont egyáltalán nem hajlandó megválni a pelenkától..sír hisztizik ha leveszem róla. Jutalom se érdekli. :(

Egyedül fürdés előtt vagy közben hajlandó bilibe csinálni. Akkor viszont mindig ő szól és 99% van is produktum.

dec. 8. 11:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Olvassátok el amit a Vekerdy ír erről, ennyi idősen mèg ez belefér.

Nálunk pont ez nem volt gond meg az alvás de minden màsba voltak kèsèsek

dec. 8. 11:39
 17/21 A kérdező kommentje:
Sokan mondták, hogy még belefér és olvastam róla, viszont, mint korábban írtam, az óvoda nem igazán tolerálja. Az is csoda, hogy így felvették. Nem szeretném, ha emiatt problémák lennének és netán másik óvodába küldenék. Amúgy integrált óvoda, vannak problémás gyerekek, akik pelenkásak. De ők még kicsik, 2,5-3 évesek.
dec. 8. 12:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Nyárra kifogja nőni.

Még egyébként 5-6 évesen is előrdulnak balesetek,becsurrantàsok.

Játszik mire kiér bepisil vagy alvás közben nem engedik ki az óvónők pisilni és becsurrant stb

dec. 8. 13:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Csak sajnos semmi előre lépés nincs. Már annak is örülnék, ha néha bepisilne, de még csak bilire, vécére sem ül, nem jelez, hogy pisilnie, kakilnia kell egyáltalán. Az óvodában pár hétig próbálkoztak, vittem sok váltó ruhát, de ők feladták, mert állandóan takarítani kellett utána. Márpedig a nap nagy részét ott tölti, én hiába adok rá itthon kisgatyát.
dec. 8. 14:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Tudom nagyon idegesítő, amikor várni kell főleg egy ilyet de kifog alakulni, a nyári szünetig van 6 hónap ,kalkulàlj úgy, hogy ez így fog lemenni és hátha időközben javulás jön ha meg nem , legalább utána oviszünet van és mire újra ovi sok idő eltelik.

De biztosan megoldódik hidd el.

dec. 8. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!