Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Érdemes ezzel orvoshoz fordulni?

Érdemes ezzel orvoshoz fordulni?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak állítólag nem megy az oviban a torna. Sír, nehezen mennek neki a gyakorlatok. Kérdezte az óvónő, hogy nem járunk játszótérre? Hát mondom dehogynem járunk, amikor az időjárás engedi, mindig megyünk. Itthon le sem lehet lőni, állandóan fut, szalad, van hogy csak úgy szaladgál körbe körbe. Az oviban állítólag sírva kell vonszolni. A játszótéren felmászik a legmagasabb csúszdákra is, az oviban állítólag az sem megy neki. Érdemes ezzel orvoshoz fordulni, hogy nincs-e valami baja, nem-e feszes vagy valami?

dec. 7. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mármint úgy érted, hogy az oviban feszes lesz és otthonra elmúlik?🤣Nem hiszem.

Inkább arra gondolnék, hogy ott "kötelező" vagy csúfolták valamiért, akár egyszer is, mert lassú volt, vagy kiesett a labda a kezéből, vagy mit tudom én.

dec. 7. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább pszichés ez szerintem.
dec. 7. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem ertem, hogy gondolod hogy az óvodában feszes , otthon meg nem? Szerintem is inkább pszichés lesz.
dec. 7. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg kéne nézned, hogy mi történik igazából a torna"órán". Így az egész csak a levegőben lóg.
dec. 7. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess a gyerekkel, próbáld meg belőle valahogy kiudvarolni (ne faggasd, csak vezesd rá hogy elmondja) mi baja van. Vagy ajánld fel hogy nézzetek ki együtt egy menő tornacipőt, tornaruhát, adj neki önbizalmat, motiváld és tényleg próbáld meg kideríteni mi gátolja. Én is inkább valami belső gátlásra tipprlek.
dec. 7. 22:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Az óvónő azt mondta, hogy ügyetlen, nem tudja csinálni a gyakorlatokat.
dec. 8. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak nem akarja csinálni. Nem értem, minek kell ezeket a kötelező tornákat erőltetni, ha a gyerek nem akar. Ha a játszin nincsen gond a mászással, futással, biciklivel, akkor nem hinném, hogy promléma van. Állandóan el akarják hitetni a szülővel, hogy valami baja van a gyereknek. A fiam sose járt ezekre, mert be se vittem olyan korán.:-D

Szokott lenni oviban sport, foci, karate. Nálatok ezek vannak?

dec. 8. 10:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Nincsenek.
dec. 8. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős egyébént? Ha valamilyen lemaradása lenne mozgás téren, az már látszana szerintem otthon is. Max kérdezd meg, miket csinálnak oviban, és otthon próbáljátok meg. Ha megy, akkor ok.
dec. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!