Pisis,kakis bugyit nadrágot hogy mostok?
Figyelt kérdés
A kislányom most tanulja a szobatisztaságot, amúgy nagyon ügyes, szól, megyünk wc-re, de néha soká szól és pár csepp pisi bemegy mondjuk, mielőtt odaérünk a wc-re. Ilyenkor mit csináltok a pisis leggingsel, bugyival?Most 2 db ruháért nem fogok elindítani egy mosást, 2-3 naponta jön össze nálunk egy adag mosnivaló. De a szennyeskosárban se akarom bedobni büdösíteni. Ti mit csináltok vele? Vagy elég ha mondjuk beáztatom egy kis mosószeres vízbe és kézzel kimosom? Vagy mindenképp gépbe teszitek?2022. jan. 31. 14:09
11/14 anonim válasza:
Hideg vízben mindig azonnal kimostam, utána beáztattam.
12/14 A kérdező kommentje:
Nekünk kaki nem sokszor ment be, de akkor is "egészben", nem híg, így alig volt olyan, wc-be bedobtam, a bugyit meg zuhannyal lecsapattam, utana mar semmi ae volt rajta kézzel kimostam és utána ment a gépbe mikor lett mosnivaló.
2022. febr. 1. 09:03
13/14 anonim válasza:
Mivel kaki egyszer sikerült be, pont tàvol otthonról, az ment a kukàba, nem akartam egy 200-ft-os bugyit kakisan még 200km-t vinni.
Pisi nem volt gyakori. Beáztattam.
Nem szàrítgatok, mert egyébként sem teregetek, nincs meg rà a helyem( szàrítógép van)
De nekem ez rutin volt, az áztatás..akkor volt 1 èves a kicsi, neki pedig ételfoltos ruhàk àztak marhaepe szappanban..
14/14 anonim válasza:
Mosható pelusoztink. Megnaradtak a PUL zsákok utána, abba gyűjtőm, de ugye ket gyetek van, így két naponta úgy is mosom, nem áll sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!