A kislányom most tanulja a szobatisztaságot, amúgy nagyon ügyes, szól, megyünk wc-re, de néha soká szól és pár csepp pisi bemegy mondjuk, mielőtt odaérünk a wc-re. Ilyenkor mit csináltok a pisis leggingsel, bugyival?Most 2 db ruháért nem fogok elindítani egy mosást, 2-3 naponta jön össze nálunk egy adag mosnivaló. De a szennyeskosárban se akarom bedobni büdösíteni. Ti mit csináltok vele? Vagy elég ha mondjuk beáztatom egy kis mosószeres vízbe és kézzel kimosom? Vagy mindenképp gépbe teszitek?
Amúgy egyszer véletlen nem mostam ki/ áztatt be..4 nap után 3 szor kellett kimosni hosszú programon, és be is áztattam, mire nem volt ammóniaszaga.
Kakis baleset egyszer volt, ott kidobtam a bugyit inkàbb
2022. jan. 31. 14:12
2/14 anonim válasza:
Kézzel kiölbítem, ha megszárad, akkor a szennyesbe teszem és késöbb - amikor elég összejön, géppel kimosom.
2022. jan. 31. 14:13
3/14 anonim válasza:
Lavór,vanish szappan ( kaki) és beáztatom. Általában kézzel ki is mosom és csak gyors centrizem. Esetleg beáztatom, kifacsarom, hogy folt ne maradjon és úgy dobom a szennyesek közé gyakorlatilag majdnemhogy tisztán.
2022. jan. 31. 14:27
4/14 anonim válasza:
Mosható pelenkánál a kaki nagyját bekotorjuk a wc-be, aztán a pelust kiöblítve, jól kicsavarva lehet 2-3 napig hűvös helyen gond nélkül tárolni. Ha csak pisis, akkor öblíteni se muszáj. Pár csepp teafaolajat kell tenni alá, ez a trükk, így lassabban büdösödik.
Gondolom bugyival is működik.
2022. jan. 31. 14:33
5/14 anonim válasza:
Undorodva. Ami nagyon kulás, azt kidobom.
2022. jan. 31. 14:40
6/14 anonim válasza:
kakás megy a kukába. pisivel is két kezemen meg tudom számolni, hány baleset volt, ott kiöblítettem és kicsit megdörzsöltem folyékonyszappanal és bedobtam a gépbe, aztán mikor összejött egy mosás akkor mostam
2022. jan. 31. 15:14
7/14 anonim válasza:
Ugyanazt, mint amikor a pelenkából folyik ki. Kézzel kimosom, megszárad, megy a szennyesbe, és ha összejön egy adag, megy a mosógépbe. Szép is lenne, ha minden balesetes ruhát kidobnék...
2022. jan. 31. 15:29
8/14 anonim válasza:
Kakás a kukába, én biztos nem nyúlnék hozzá, hogy kimossam.
Pisiset(a vizelet steril) kimosom kézzel, radiátor vagy nyáron napra és kész.
2022. jan. 31. 16:25
9/14 anonim válasza:
Semmi extra, a pelenkát is mostam.
Az első gyereknél még ugyan nem, de ott se találtam kezelhetetlennek. Pisit minden előkezelés nélkül kimossa a gép. Annyi, hogy vagy 60 fok vagy fertőtlenítő adalék.
Kakis wc-be kiborítva, öblítve, kiterítve várja a mosást.
2022. jan. 31. 16:42
10/14 anonim válasza:
miszpics mert nem vakarom a szart? :D hát jó... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!