Miért ez a bilizés?
Csomó embernél olvasom, látom. Mire jó a bili? Miért nem jó egyből wc-re szoktatni? 2 évesem van, wc-re ül rá ha akar. Eszem ágában nem lenne bilit mosogatni, hát én aztán igazi erős gyomrú vagyok pedig, se a hányás se a kaka semmi nem hat meg, de a biliből valo tisztogatása felfordítja a gyomrom. Miért jó? Szerintem egy tök felesleges lépés, nem?
Ennél csak az a rosszabb, mikor ismerősnél ebédeltünk, gyerek meg x*rik a bilibe az asztal mellett....meg nappaliban meg itt ott..
Az én lányom félt a WC-től. Ezért.
A fiamnak ilyen problémája nem volt szerencsére.
Mert nincs mindig a gyerek fenékébe az ember, hogy felrakja a wc-re. Nem egyszer volt, hogy a lányaim elintézték a dolgukat a szobában lévő bilibe, amíg én lementem a konyhába pl. uzsonnáért. Olyan is volt, hogy a kisebb nem találta a bilit, megfordította a szobai fellépőt és abba pisilt.
Amint elég ideig vissza tudták tartani, a lépcsős wc szűkítőt használták.
Általában, mert nem érik fel a wc-t a gyerekek. A fiam akkor lett szobatiszta, mikor már meg volt a kicsi. Ne haragudj, nem hajítottam el a lányomat, hogy szaladjak fiammal a wc-re, akire nyilván akkor még nem hatott a tartsd vissza szó. Letolta a gatyát, nadrágot és elintézte. Simán átszokott a wc-re, mire 11 hónappal később, 17 hósan szobatiszta lett a húga.
Mindenen veszekszenek, WC-n is. Így fiam wc, leányom bili mellette, idegrendszerem kímélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!