Bilire szoktatas?
Masfel eves kislanyom van, elso gyerkoc. Tapasztalatokat szeretnek gyujteni, ki mikor kezdte a biliztetest.
Ha mondom neki, hogy most megnezzuk a pelust, mert pisis, hisztizik, hogy nem akarja. Ha kicsereltem rajta a pelenkat, allandoan le akarja tepni magarol.
Kezdjem el bilire ultetni? Hogyan?
Kakilas mindig eves utan van. Ultessem ra utana?
Alpari valaszokat nem kerek!!!
Az a lényeg, hogy semmit nem szabad eröltetni.Először megmutattam elmondtam neki, hogy mire való és ha van kedve ráülhet.Először félt tőle akkor rögtön eltettem majd néhány nap után ismét elővettem.Ezt többször megcsináltam.Majd amikor először sikerült akkor nagyon megünnepeltük, megtapsoltuk.Együtt kiöntöttük elköszöntünk tőle és ő húzta le a WC- t.Ez általában bejön. Tetszik a gyerekeknek ez a kis rituálé.
Légy türelmes,lehet hamar elfogadja de sokáig is eltarthat.Az a lényeg, hogy nem szabad eröltetni.Kicsi még bőven ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!