Akinek a gyereke most ősztől kezdi az ovit,már szobatiszta? Elkezdtétek már a bilire szoktatást ha nem az? Bilire elég ha rászokik akkor tudja használni az oviban a kis wc-t? Hogy kezditek el és mikor?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 07:28
11/15 anonim válasza:
Az utolsó mondatot meg hagyjuk is. Ki a sz.r neveli úgy a gyerekét????
12/15 anonim válasza:
De most komolyan nem értem meg aki lepontozza azt aki azt írja, hogy 3 évesen még nem az. Mit kéne tenni verjük meg??? Vagy erőszakkal??? Bírom a sok okosan anyát aki más gyereket is jobban nevelne.....varom én is a tippeket lássuk mit tanácsolnak, mert ha meglarja a bilit sír, a wcre se hajlandó ullni... Nos?? Okosanyak mit kell csinálni???, mert lepontozzak azt akinek nem sikerül 2 évesen.
13/15 anonim válasza:
9 válaszolóról a sógornőm jutott eszembe.Másfél éves volt a gyerek náluk és egyik nap véletlen (3 óra rajtültetés után) belepisilt a bilibe.Összepakolta a pelusokat, fenéktörlőt és hozta át büszkén, hogy az ŐŐŐ gyereke szobatiszta és nekik már nem kell.Másnap meg jött vissza a cuccokért, hogy pisibe,kakába úszik a ház:D:D Ott is 3 évesen lett aztán szobatisza a gyerek.
Ha normálisan,rendszeresen cserélve van a gyereken a pelenka, illetve ha nem allergiás a benne lévő anyagokra, akkor nem lesz vörös a hátsója,max ha fogzik, az meg a savas kakától van.
Az meg hogy melyik gyerek mennyi idősen fog a pelusról leszokni érés kérdése, mert ahogy a járásra úgy a szobatisztaságra is meg kell érniük.
14/15 anonim válasza:
Én bilire ültettem a gyerekeimet másfél éves koruktól, hogy szokják. A nagyfiamat talán gyakrabban, az ikreimet most naponta kétszer, mikor felkelnek reggel és a délutáni alvásból. Legtöbbször van eredmény, de nem mindig. A nagyfiam jutalmat kapott érte mindig (m&ms-et), az ikreknél nincs erre szükség, ők a dicséretért nagyon odavannak, nekik az elég. A nagyfiam 2 év 2 hónapos volt, amikor levettem a pelenkát, és alulra nem adtam rá semmit otthon. Így pár nap alatt szobatiszta lett, ágytiszta két hónappal később. Az ikreim most vannak ugyanebben a korban, hamarosan náluk is kipróbálom. Nem tudom, náluk működni fog-e ez a módszer, ha nem, akkor várok még vele, mikor érettebbek lesznek rá.
15/15 anonim válasza:
Ne törődj vele 10es, ez egy agybeteg pasi, aki itt éli ki magát, máshova is írogat ilyen baromságokat, van baj nála a toronyban, de nem kicsi.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!