Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » 2,5 éves kisfiamat hogyan...

2,5 éves kisfiamat hogyan vehetném rá a szobatisztaságra?

Figyelt kérdés

Februárban tölti a kisfiam a 3 évet. Akkor már elméletileg óvoda köteles lesz. Van neki bilije, viszont nem akar rá ülni. Próbáltam már, hogy a kedvenc plüssével eljátszottam, hogy bele pisilt a bilibe, de ettől függetlenül nem jött meg hozzá a "kedve"

Ha pisil vagy kakil a pelusba akkor mutat a pelenkájára.

Ha kérdezem tőle hogy ki kakilt be akkor mondja, hogy a baba. Volt már az udvaron pelus nélkül, akkor nem pisilt be. Viszont ma levettem róla a pelust, és elkezdett sírni. Mikor vissza adtam abba hagyta. Segítsetek hogyan tudnám bilire szokatni? Vagy hagyjam még? Előre is köszönöm szépen

2020. júl. 17. 10:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10, az enyém még 3 évesen se érezte. Se az ingert, hogy kell, se azt hogy jön. Hiába kapott bilit 1,5 évesen és tudta kívülről az "irodalmat". Az összes szobatisztasaggal kapcsolatos könyv megvolt, a babáival tökéletesen eljátszotta, akarta is, mégse ment, mert idegrendszerileg nem volt érett (3 hónapos korától gyógytorna kellett). 3,5 évesen lett az.

Az én hibám vagy az ő hibája lett volna? Véletlenül sem.

2020. júl. 18. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Sehogy még. Pelenkázni kell tovább.
2020. júl. 22. 07:50
 13/15 A kérdező kommentje:
9es, szerintem máskor gondold át mit írsz le. Gondolom te amolyan csodálatos minta szülő lehetsz. Azért mert valakinek 1,5 évesen nem szobatiszta a gyereke az mar azt jelenti hogy nem foglalkozik a gyerekkel? Hagyjad már......
2020. júl. 24. 08:43
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
#9-es vagyok. Sokan saját magukkal sincsenek tisztában, hogy mi a cél, mire van szüksége, mik az álmai. Így elképzelhető, hogy a gyereken sem veszik sokan észre, hogy merre tart a fejlődésben. A szavazásból látszik sokaknak nem a gyerek a lényeg, hanem az állami támogatásból fakadó előny.
2020. júl. 24. 10:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Persze, ezt a legkönnyebb, azt írni hogy mindenkinek az állami hülyeség a lényeg...Milyen szép is lenne ha minden gyerek másfél évesen a bilin és a wc-n csücsülne. De várj, kitalálom, te másfél évesen a wc-n ültél verset szavalva! Jól mondom? 🙂 Bezzeg más gyerek..meg a sok buta anyuka akiknek a gyerekei még nem teszik ezt... (köztük az enyém se😊)
2020. júl. 24. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!