2,5 éves kisfiamat hogyan vehetném rá a szobatisztaságra?
Februárban tölti a kisfiam a 3 évet. Akkor már elméletileg óvoda köteles lesz. Van neki bilije, viszont nem akar rá ülni. Próbáltam már, hogy a kedvenc plüssével eljátszottam, hogy bele pisilt a bilibe, de ettől függetlenül nem jött meg hozzá a "kedve"
Ha pisil vagy kakil a pelusba akkor mutat a pelenkájára.
Ha kérdezem tőle hogy ki kakilt be akkor mondja, hogy a baba. Volt már az udvaron pelus nélkül, akkor nem pisilt be. Viszont ma levettem róla a pelust, és elkezdett sírni. Mikor vissza adtam abba hagyta. Segítsetek hogyan tudnám bilire szokatni? Vagy hagyjam még? Előre is köszönöm szépen
10, az enyém még 3 évesen se érezte. Se az ingert, hogy kell, se azt hogy jön. Hiába kapott bilit 1,5 évesen és tudta kívülről az "irodalmat". Az összes szobatisztasaggal kapcsolatos könyv megvolt, a babáival tökéletesen eljátszotta, akarta is, mégse ment, mert idegrendszerileg nem volt érett (3 hónapos korától gyógytorna kellett). 3,5 évesen lett az.
Az én hibám vagy az ő hibája lett volna? Véletlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!