Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi a jó fenét csináljak? Nem...

Mi a jó fenét csináljak? Nem bírom!

Figyelt kérdés

11éves,átlagos fiam van.Két nagyobb fiú 14-15 évesek.folyton bántják,megalázzák.Már kimenni sem mer a házból.A két nagy gyerek,erős én nem bírok el velük,a családsegítő azt mondta nem tudnak mit csinálni.szüleik kiröhögtek,hogy mit csináljanak már két ilyen nagy fiúval.Fiam bepisil miattuk,rángatózik..stb...

Eltiltani ok. de egy utcában lakunk,még a boltba sem mehet el miattuk.

Valaki adjon valami tanácsot,mert beleőrülök.

2010. jún. 28. 22:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Szia, mi Miskolcon lakunk, s ha gondolod a párom szívesen segít, jó nagydarab, majd ő elintézi a 2 taknyost! Írj priviben ha gondolod!
2010. júl. 13. 14:46
 32/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most nyugi van,elmennek némán a fiam mellett.Egyenlőre nem tudom mi az oka,lehet a védőnő megkereste őket,neki is panaszkodtam.

Köszönöm nektek(nem volt jó a gép azért nem írtam eddig.

Szept-től kungfura és focira is beírattam.

Utolsó:Ha tényleg komolyan gondoltad,lehet -ha kell -meg foglak keresni.KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!

2010. júl. 20. 21:59
 33/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Van azóta valami fejlemény? Kisfiad hogy van?

2010. aug. 22. 12:15
 34/35 anonim ***** válasza:
merre laksz pontosan? mert én is Miskolchoz közel lakom..hátha lakik ott is ismerősöm ahol ti laktok és hátha tudok neked segíteni:) írj privit ha gondolod :)
2010. aug. 22. 17:46
 35/35 anonim ***** válasza:
Valahogy nagyon rájuk kéne ijeszteni. Vagy egyszerűen megveretni őket. Vagy irasd be a fiadat küzdősportra. Elköltözni nem tudtok? Bár a menekülés nem megoldás, mindig lesz az életben ilyen, szembe kell nézni vele és legyőzni!
2010. aug. 22. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!