Mi a jó fenét csináljak? Nem bírom!
11éves,átlagos fiam van.Két nagyobb fiú 14-15 évesek.folyton bántják,megalázzák.Már kimenni sem mer a házból.A két nagy gyerek,erős én nem bírok el velük,a családsegítő azt mondta nem tudnak mit csinálni.szüleik kiröhögtek,hogy mit csináljanak már két ilyen nagy fiúval.Fiam bepisil miattuk,rángatózik..stb...
Eltiltani ok. de egy utcában lakunk,még a boltba sem mehet el miattuk.
Valaki adjon valami tanácsot,mert beleőrülök.
A leghatásosabb tényleg az ha valaki aki nagyobb náluk és ijesztő forma, az megragadja őket és megmondja nekik hogy ez volt az utolsó húzásuk. Ha pedig nem használ akkor le kell őket csapni. Nincs valaki aki segíteni tud ebben, egy nagybátty, vagy egy akármilyen erős rokon, vagy akár kolléga is lehet. Mindegy csak a lényeg hogy lássák hogy van aki megvédje ha ártanak neki. Sajnálom a fiadat nagyon meg téged is. Elsőként ezt tanácsolom, hogy sajnos az ilyen gyerekeknek csak az a hatásos ha valakitől ők is megijednek. Mármint ezeknek a 14éveseknek. A fiadat pedig szerintem vidd el pszichológushoz párszor hogy fel tudja dolgozni ezt a dolgot, mert ha már be is pisil és remeg emiatt, azt már fizikailag sem tudja feldolgozni, nem csak lelkileg. Kitartást nektek! És remélem találsz valakit aki tud ebben segíteni nektek! De van mégegy ötletem hátha... vegyél egy kutyát aki majd jó nagyra nő, és a gyerekeddel együtt menjen mindenhová. Attól talán megijednek. Ezek a kis senkiházik. Azért a szülein elcsodálkozom, mert talán azért ilyen az a 2 gyerek, mert szarnak rá hogy mit csinálnak nincsenek nevelve.
Te pedig addig próbálj a fiadnak biztonságos körülményeket biztosítani. És kisérd el te mindenhová, ha arról van szó, ne járkáljon egyedül amég fél. Én nagyon szorítok nektek! Egy feljelentést is bekockáztathatsz. Vagy küldd rá a gyámügyet a szüleikre!
Én 16 éves vagyok, de hátha tudok segíteni...
Esetleg a közelben nincs valami lehetőség küzdősportra? Az nagyon sokat jelenthet. Thai-box, MMA, Kravmaga, Box stb.? Nem kell félteni ezektől, vigyáznak rá. Hozzánk jár egy 12 éves srác, és nem vertük meg. :)
Ha ez nem megy, akkor el kell érni, hogy a sarkára álljon. Mert ön sem lesz mindig mellette. Engem régen egy ruszki srác tartott "terrorban". Egyszer elszakadt a cérna, és nekimentem. Utána csöndben volt. :) Mondjuk első, második osztályban volt.
Én mindenesetre a küzdősportot ajánlom. Erősíti a jellemet is. ;)
Annyiban NE hagyd semmiképpen!
1. Ne lássák rajtatok, hogy féltek, az csak olaj a tűzre!
2. Szólni családsegítőnek, jegyzőnek, polgármesternek, nem tudom,hogy városban vagy faluban laksz-e, a falufelelős rendőrnek!
Semmiképpen ne állj meg, míg nem hallgat meg végre valaki!
Pszichologus véleményt még nem kértem,de mindenhol azt mondták,még vér nem folyik nem csinálnak-nem csinálhatnak semmit.Fizikailag nem konkrétan bántják,nyoma tehát nincs.
Sem férfi ismerősöm,sem rokonom nincs csak idősek.
Esküszön nektek már azon gondolkodom pénzért felfogadok valakit aki jól megveri őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!