Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi a jó fenét csináljak? Nem...

Mi a jó fenét csináljak? Nem bírom!

Figyelt kérdés

11éves,átlagos fiam van.Két nagyobb fiú 14-15 évesek.folyton bántják,megalázzák.Már kimenni sem mer a házból.A két nagy gyerek,erős én nem bírok el velük,a családsegítő azt mondta nem tudnak mit csinálni.szüleik kiröhögtek,hogy mit csináljanak már két ilyen nagy fiúval.Fiam bepisil miattuk,rángatózik..stb...

Eltiltani ok. de egy utcában lakunk,még a boltba sem mehet el miattuk.

Valaki adjon valami tanácsot,mert beleőrülök.

2010. jún. 28. 22:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
66%

Én is azt mondom,meg kell őket jól veretni.Biztosan van,ahogyan az előző is írta,a kocsmákban egy-két olyan,aki kevés pénzért esetleg akár piáért is lerendezi őket.

Velem is csinálták egy ideig,de nálunk elég volt annyi,hogy kétméteres nevelőapám megrángatta egy kicsit a "gyermeket".Utána nem mert közelembe jönni.És én lány vagyok,szóval annyi esélyem sem volt,mint a fiadnak.

És pszichológus mielőbb,mert nem fogja tudni egyedül feldolgozni és elfelejteni.Később nem tud majd normális életet élni,lányokkal ismerkedni,családot alapítani,hanem melletted fog maradni,mert arra fog összpontosítani,hogy te voltál az,aki megvédte és melletted biztonságban van.Én nem halogatnám tovább.

2010. jún. 30. 13:26
 22/35 anonim ***** válasza:
Szerintem is meg kell veretni ezeket. Nézd, nekünk csak kinlévőségünk volt és van anyagilag, de esküszöm neked, hogy nem fizetnek, ha normálisan kéred. Amikor a férjem egyszer csak szóban megfenyegette őket, mert már idáig kellett elmennie, minden erkölcsi elve ellenére, 60 napos csúzsás után, másnap kp.-ban küldték neki a pénzt. A maffia csak a maffia nyelvén ért, képletesen gondolom, de sajnos ez van.
2010. jún. 30. 18:25
 23/35 anonim ***** válasza:
Merre laktok ha szabad kérdeznem?
2010. júl. 1. 10:12
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ember megvereti az amúgy 2 kiskorút akkor még ő jár rosszúl. Beszélj mégegyszer a szülőkkel, mond meg, hogy feljeneted őket a gyámügynélha nem csinál vmit a kölykökkel. Hogyha megy afeljelentés akkor elég komoly meghurcolás. Szomszédoknál kérdezősködnek, full ciki lehet 14 évesen ilyet átélni. Muszály ezzel fenyegetni mert mást nem lehet csinálni. A küzdősport pedig tényleg nem rossz ötlet, de ezekkel szemben már 0- Mire elér egy bizonyos szintet már sehol nincs ez a probléma, de gondolom rendesen összetörték a fiad lelkivilágát, az adna neki egy kisebb önbizalmat.
2010. júl. 1. 13:04
 25/35 A kérdező kommentje:
Miskolctól nem messze egy kisvárosban.Jövhéten megint indulok mindenfelé ahová lehet.Nem hagyom a fiamat!!!!!!!!!!!
2010. júl. 1. 22:13
 26/35 anonim ***** válasza:
42%

Szia

Menj el még egyszer a családsegítőbe és a szülőkhöz. Határozottan, de ne ordítva mond meg nekik, hogy feljelentést teszel a rendőrségen. És ha nem változik a helyzet menj el a rendőrségre és jelentsd fel a két fiatalat.

A kisfiadat pedig írasd be valami küzdősportra, az nem csak a mostani helyzet miatt tesz neki jót. Szerezhet barátokat, növeli az állóképességét, az erejét. Nagyobb lesz ezáltal az önbizalma. Megtanulja majd kezelni az ilyen helyzeteket. Az biztos hasznos lesz neki.

Meg ne veresd őket, mert még lehet, hogy te ütöd meg a bokádat miatta. És az erőszak nem megoldás.

Majd írj, hogy mi volt

2010. júl. 3. 13:34
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Épp akartam kérdezni, hogy hol laksz, szívesen segítenék. De Miskolc sajnos túl messze van nekem. :( Gyűlölöm az ilyen kis férgeket. Tudom, milyen érzés célpontnak lenni: általánosban végig az voltam. Nyolcadikosként szakadt el egyszer a cérna: totál kikészítettek, már a sírással küszködve akartam elvonulni. Erre az egyik teljes erőből hátba vágott, de úgy hogy csillagokat láttam. És röhögtek, csak röhögtek. Ez volt az a pont, amikor a főkolomposra szabályosan rávetettem magam és ütöttem ahol értem. Én kaptam szépen, de akkor ott nem számított. Utána soha többé nem piszkáltak. Az ilyen szarrágók ellen kell valaki, aki kiáll. A küzdősport megoldás később, hiszen fontos, hogy a fiad meg tudja magát védeni. De neked most kell megoldás, nem később, így én is a helyi kocsmát javaslom. A gyámügy meg a rendőrség szart nem ér. Anyám tanár és rendszeresen bejelentenek egy nőt (foglalkozását tekintve k.urva), aki soha nincs otthon, tizenéves lánya egyedül él. Életmódját tekintve az anyját követi, a házban redszeresen vannak bulik (illegális szerek dögivel), a rendőrség letojja, a gyámügy "vizsgálja az ügyet". Aha, két éve? Persze. NEKED kell lépned, de sürgősen.
2010. júl. 3. 23:25
 28/35 anonim ***** válasza:
83%
14 éves kortól büntethetők, jelentsd fel őket, hátha megilyednek tőle. ha nem, akkor jöhet a kocsmás sztori :-)
2010. júl. 7. 20:06
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
vegyél egy kutyát a fiadnak de egy kiképzettet, ami csak akkor harap ha a fiadat bántani akarják. (tudom anyagilag nagy teher egy állat) ha ezt nem tehetitek meg akkor gyámügy rendörség polgárörség biróság minden. ez fölháboritó
2010. júl. 7. 22:07
 30/35 anonim ***** válasza:
szia van valami fejlemény?
2010. júl. 9. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!