Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ki hogy oldja meg a felkelést...

Ki hogy oldja meg a felkelést ill. lefekvést egy tíz éves gyereknél?

Figyelt kérdés
Napközis iskolába jár,reggel nyolctól du.ötig.Este cirkusszal fekszünk(kb.tízkor,mert nem álmos) reggel ugyanúgy kelünk,mert nem bír felkelni.
2008. nov. 7. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Meg akkor majd a 15 évesek 11kor, a 14 évesek meg 10.45-kor? Ez tök vicc. Nálunk úgy kiröhögnék az ilyet. A kérdező helyében hagynám a gyereket élni, mert majd 2-3 év múlva hat 10kor feküdne le akkor úgy cikiznék xD Nálunk is van olyan, aki kb 9kor fekszik le(fiú), és hát ne mondjam,és hát nem h fiú barátja nincs, hanem még lány se. Széles baráti köre meg 2-3 emberke :D

Előző voltam, és igazam van, le lehet pontozni, de ha így folytatjátok, akkor a gyerekeitek majd mikor 12 évesek lesznek,sírva jönnek haza az iskolából, mert h őket cikizik, mert náluk a lefekvés 10kor van. .:D

2009. dec. 14. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és az büntetés lenne, h számítógép elvonás, telefonás elvonás...??? És ha nem tartja be? Mit csinálsz? Megvered?? Hmm??? És akkor ha feljelent? :D Szóval h ha nem izgatja mit mondott anya-apa akkor ennyii?
2009. dec. 14. 14:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat de en inkabb a felnotteket kerdeztem,egyebkent nem latok semmi cikit abban hogy valaki sajat erdekeben idejeben lefekudjon es kipihenje magat,en tudom hogy az az igazi aki mar ovodas koraban ismeri az ejszakai eletet,az a meno,de ez a szulok dolga,ha megengedik hat...
2009. dec. 14. 15:18
 14/15 anonim válasza:
100%

16/L vagyok. Tetszik, nem, én már fél tíz körül ágyban vagyok, maximum tíz. Reggel 5:15kor kelek, és muszáj így, hogy időben elkészüljek és el is érjem a buszt.

Kicsi koromban úgy volt, hogy együtt éltünk mamáékkal (azóta elköltöztünk, akkor állt be ez a tízes alvás), volt egy emelet, ahol mi laktunk, mamáék meg földszinten. Nyolcig lehettünk lent mamáéknál, talán kilencig, nem emlékszem pontosan, aztán menni kellett fel, fürdeni vacsorázni fogatmosni és aludni.

Azoknak, akik meg olyan hajnali egy körül alszanak el és szerintük ez ciki: majd meglátjuk ki az aki belebetegszik abba hogy keveset alszik...

2010. febr. 6. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor 4.-be mentem akkor is úgy volt, mint 2.-os korom óta (1.-ben fél órával hamarabb feküdtem le): 9kor már megfürödtem, vacsi, fogmosás, stb., minden megvolt, és lefekszem, aztán 6:50kor kelek. Sose volt olyan gondom, hogy keveset aludtam. Most megyek 5.-be, fél órával később feküdhetek, ehhez képest még mindig van olyan oszttálytársam aki 8kor fekszik és 7kor kel.
2010. aug. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!