Ki hogy oldja meg a felkelést ill. lefekvést egy tíz éves gyereknél?
Meg akkor majd a 15 évesek 11kor, a 14 évesek meg 10.45-kor? Ez tök vicc. Nálunk úgy kiröhögnék az ilyet. A kérdező helyében hagynám a gyereket élni, mert majd 2-3 év múlva hat 10kor feküdne le akkor úgy cikiznék xD Nálunk is van olyan, aki kb 9kor fekszik le(fiú), és hát ne mondjam,és hát nem h fiú barátja nincs, hanem még lány se. Széles baráti köre meg 2-3 emberke :D
Előző voltam, és igazam van, le lehet pontozni, de ha így folytatjátok, akkor a gyerekeitek majd mikor 12 évesek lesznek,sírva jönnek haza az iskolából, mert h őket cikizik, mert náluk a lefekvés 10kor van. .:D
16/L vagyok. Tetszik, nem, én már fél tíz körül ágyban vagyok, maximum tíz. Reggel 5:15kor kelek, és muszáj így, hogy időben elkészüljek és el is érjem a buszt.
Kicsi koromban úgy volt, hogy együtt éltünk mamáékkal (azóta elköltöztünk, akkor állt be ez a tízes alvás), volt egy emelet, ahol mi laktunk, mamáék meg földszinten. Nyolcig lehettünk lent mamáéknál, talán kilencig, nem emlékszem pontosan, aztán menni kellett fel, fürdeni vacsorázni fogatmosni és aludni.
Azoknak, akik meg olyan hajnali egy körül alszanak el és szerintük ez ciki: majd meglátjuk ki az aki belebetegszik abba hogy keveset alszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!