Valaki latta youtubeon a 10eves kislany machetaval fenyegetozos videojat?
Hol lehet ezt jelenteni?
Nem töröltetni akakrom a videót, de jobb lenne, ha a gyámügy is ránézne a gyerekre mielőtt felnyársalja a nagyanyját.
Leírom először mit gondoltam: Ez egy szerep, amit eltanult a szüleitől. Olyan, mint egy magnószalag, azt adja vissza. Vagy az anyja beszél így, vagy az apja. Ők ugyanígy védik meg az álláspontjukat. Szörnyű látni, hogy egy 10 éves gyerek így beszél, de erősen érezni lehet a modorosságot, nem érzem ijesztőnek, ahogy írtam, azokkal a szóbeli eszközökkel védi meg magát, amit eltanul. Egyébként olyan mint az a hal, aki mérgében felfújja magát, puffog kettőt, aztán leereszt. Nem komoly a fenyegetés szerintem. Volt egy roma lány osztálytársam, nagyon kedveltem. Egyszer valaki durván beszólt neki, elővette a bicskáját és meglóbálta. Mondott egy-két cifrát és lenyugodott, nem lett belőle gyilkos, semmi ilyesmi. Ma már családanya, dolgozik stb.
Aztán kicsit mélyebbre gondolva, a nagymamáját is így fenyegeti meg, egy kicsit durva, de az is lehet, hogy benne volt még a szerepben, és nem gondolta komolyan. Remélem
Te hogy látod?
Első két percet néztem végig, ennyi nekem elég is volt. A szófordulatait és stílusát felnőttől (nyilván a szüleitől) vette át.
Gyámügy ráugorhatna a témára és elvehetné a szülőktől, mert pár év múlva már nemcsak fenyegetni fog a machetával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!