Miért babázik még egy 12 éves fiú?
Figyelt kérdés
Az unokatestvérem fia még mindig babákkal játszik. Már legalább tíz Barbit kapott tavaly karácsony óta, ez az ő kívánsága volt. A szerelős játékok nem jönnek be neki. Miért éppen a Barbi a kedvence?2008. okt. 27. 08:24
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem egészséges ez egy fiútól, ha az én fiam ilyen lenne, tuti megnézetném egy pszichológussal.
3/9 anonim válasza:
nem ijesztgetés képpen, de a tv-ben a Steiner Kristóf éppen a minap mesélte, hogy ő bizony a babákkal játszott 10-12 éves korában. Hát ő homoszexuális. Szerintem vigyék el pszichológushoz vagy szakemberhez.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy vannak benne homoszexuális hajlamok, ha szeretnéd elviheted pszichológushoz, de véleményem szerint ez még nem nagy tragédia.
5/9 anonim válasza:
A video nagyon tuti nezzetek meg ti is!
6/9 anonim válasza:
Inkább a környezetét kellene megvizsgálni!
Ha egyáltalán van neki...
Pl.:
- barátai is ezt csinálják
- a szülők mire tanították, mivel foglalkoztak (12 év alatt volt rá idejük)
stb.-stb.
7/9 anonim válasza:
Amatőr vagyok!
Most látom csak, hogy ez a kérdés már ősrégi! :-)
Előző
8/9 anonim válasza:
Későn érő:)
te jó ég,hogy már abban is hibát keresnek,hogy a gyerek mivel játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!