Miért lenne baj, ha egy 2 éves fiú babázik?
szia!
Semmi "baja" nem lesz tőle és nem ez határozza majd meg a nemi identitását! Én pl. kislányként nagyon szerettem a kis autókat és gyűjtöttem az autós matricákat. Ma feleség vagyok, 1 kis babával. Egészen 7-8 éves koráig "egészséges" , ha ő is babázik , tetszik neki a babakocsi, a kistáska...végülis a gyereknevelés később se csakis az anya dolga!! :)
Nincs ezzel semmi baj,szerintem aranyosak:)
A férjed tuti azt gondolja,hogy ha nem veszi el homoszexuális lesz a gyerek:D
Szerintem viszont simán belefér,de ha ennyire zavarja vegyetek neki fiú katona,rendőr babaát és kész:)
Szerintem nem baj, ettől még nem lesz lány. :)
Amikor a fiúk kiskatonákkal, figurákkal játszanak, azok is babák, nem?!
De azokat a pasik akcióhősöknek hívják. :D
Egyelőre csak élvezi, hogy a tesóval játszik. Később úgyis a fiúsabb dolgok felé fordul, nem kell aggódni.
Nem baj,ha babázik a kisfiad,sőt!Elvégre tanulhatja vele az apa szerepet:)
Az enyém egyedüli fiú gyerek ,és ennyi idősen ő is játszott babákkal,most 9 éves csak fiús játékai vannak.Szóval hagyni kell ,hagy élje ki a kíváncsiságát,gondolom a nővére is szívesen játszik fiús játékokkal.
Szerintem is 2 évesen nincsen még ilyen éles határ, sztem a babát is csak ugyanolyan emberre hasonlitó lénynek látja :) mint mondjuk a plüss nyusziját vagy ilyesmit.
Érdekes ez a dolog egyébként, mert nekünk is még csak egy fiunk van 2 éves lesz jövő hónapban. És múltkor egész egyszerüen beleszeretett a szomszéd kislány babájába. Itthon nincs baba persze, de öröm volt látni ahogy dajkálja, simogatja, el nem engedi :)
A férjem persze mikor megpedzettem neki, hogy lehet hogy kéne neki egy baba itthonra, hallani se akart róla :)
Jó persze ha megvenném itthonra vagy elővenném az én régi babáim egyikét, nem szólna rá semmit,de azért első reakciója neki is egyből ez volt, hogy játszon inkább autóval meg stb.
Dehát ha az nem érdekli annyira, akkor mit csináljak??
Na mindegy, engem nem zavar egyáltalán a dolog :)
Nálatok meg aztán főleg érthető hiszen a tesó utánzásának igénye is benne van a dologban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!