Olyan gyerekkel mit lehet tenni, aki veri a szüleit, ha nem az van, amit ő akar? 6 éves!
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 16:25
31/32 Tom Benko válasza:
@30: Remélem, nem tervezel gyerek közelébe menni.
32/32 anonim válasza:
Tom Benko
felneveltem egy gyereket es eszebe sem jutott soha hogy felnottre kezet emeljen, kulonoskeppen nem a szuleire, tanaraira vagy egyaltalan barki felnott emberre. Ha en rautottem volna az anyamra akkorat kaptam volna hogy fal adja a masikat, es nemcsak en hanem a kortarsaim 90 % a. igaz hogy abban az idoben a szulok nem majomkent meg isteni szentsegkent imadtak a gyerekeket. megvolt a gyerek helye a csaladban es tudta mit varnak tole. ha ma szulnek gyereket meg azt se engednem hogy tegezzen. a szulo nem haver es ha ezt mar kiskorban tudatositjak akkor annak megfeleloen viselkedik kesobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!