A szülőt és a nagyszülőt pszichológushoz kell vinni.
Valamit rosszul csinálnak.
2017. dec. 7. 08:59
12/32 anonim válasza:
A gyerek akar valamit. Tudni kénem, hogy miből ered a dolog. Igen, el lehet nyomni pofonnal a témát, de nem biztos, hogy a gyerek a hibás. Ki tudja, hogy bánnak vele.
2017. dec. 7. 09:01
13/32 anonim válasza:
11. Meg gyógyszerrel is tömjük tele mindhármukat, az az igazi megoldás. Komolyan, aki annyira életképtelen, hogy semmilyen problémára nincs megoldás ötlete miért nem az megy a pszichológushoz, ahelyett, hogy mindenhol ezt ajánlgatná?
2017. dec. 7. 10:01
14/32 anonim válasza:
Talán jobban tudnánk segíteni ha tudnánk mi az előzménye ezeknek az eseteknek? Mert pl. Mikor 17 éves koromban az anyám rajtam.vezette le a feszültségét és csak úgy pofán vágott meg húzni kezdte a hajam csak mert nem ettem meg az egész vacsorát akkor én sem hagytam magam.
2017. dec. 7. 10:05
15/32 Nikolas Kidman válasza:
Na végre!
Itt elmondhatom hogy engem is vertek, aztán megnőttem,190 centire, 16-7 évesen, és apám nem vert tovább, ellenben egyszer felraktam az asztalra utána.
Végülis csak azért csinálta mert testi fölényben volt.
Anyám néha visszafogta, amikor kezdett volna eldurvulni.
Meg kell tőle kérdeznk hogy
xy normális vagy? Miért vered ezt a jógyereket?
Működni szokott.
2017. dec. 8. 07:38
16/32 Nikolas Kidman válasza:
Bocsánat, félreolastam a kérdést, egyértelműen úgy pofán kéne vágni a gyereket, hogy a takony menetetvágjon a nyakán.
Ezt pedig egyszer kell csak megsinálni.
2017. dec. 8. 07:49
17/32 anonim válasza:
#15,#16
De jó, megvan a megoldás! Erőszakra erőszakkal válaszolni. Ez azért jó, mert legalább nem kell a generációk között taktikát váltani.
2017. dec. 8. 09:16
18/32 anonim válasza:
Pszichológus, nevelési tanácsadó minél hamarabb!
MEG NE ÜSD!
Kapd el a kezét, ha lehet, mielőtt megütne, állítsd meg és a szemébe nézve kérdezd meg tőle, miért csinálja.
Az apa hiánya önmagában nem okoz agressziót. Ahhoz más is kell.
Ennyi infó mellett nem lehet praktikus tanácsot adni, a konkrét szituáció ismerete is kell.
2017. dec. 8. 17:33
19/32 anonim válasza:
Engem vertek is gyerekkoromban meg lelkileg is terrorizálzak. Az utóbbi sokkal rosszabb volt. Szerintem nem a világ vége ha egyszer kap egy jó nagy frászt. De rendszer semmiképp ne legyen belőle.
2017. dec. 8. 22:41
20/32 anonim válasza:
Le kell ütni, majd fel locsolni, majd ha mégegyszer kezet emel a szülőre, akkor a kezét eltörni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!