Szerintetek jogosan tettem? Mi mást tehetnék még, hogy visszakapjam a kislányom?
SZERINTEM valami problémája van és valami nyomja a lelkét. szerintem vagy kiközösítik vagy bántják vagy szerelmi csalódás vagy egyéb. Persze hozzájátszik, hogy a serdülőkorban vagytok, de ez szerintem ebben az esetben csak erősíti a lányod alapproblémáját.
Simogasd is, szavakkal is, kérj tőle nyugodtan bocsánatot, beszélgessetek, kérdezd meg mit enne, ha nem ízlett, amit főztél, hogy megnyíljon és bizalmába fogadjon. Esetleg, ha kicsit barátkozni hajlandó, megpróbálhattok alkut is kötni: megkapja a csizmát, ha megbeszélitek hova akarja felvenni és engedélyt kér rá eőtte vagy 5-ös lesz a bizije vagy vigyáz a 4évesre vagy valami. - ezzel kis felelősségre is taníthatod.
A probléma már ott kezdődik, hogy "kislány"-ként említed, a srácot, aki tetszett neki pedig "kisfiú"-ként... Nem kislány már.
(Éppen ezért) a férjed nélkül beszélj vele.
Annak a válaszadónak, aki szerint nem kislány: még csak 13 éves, hogy a búbánatba ne lenne kislány? Főleg így, anyaként szerintem még negyvenévesen is az én "kislányom" lesz. Én is a szüleim kislánya vagyok (pedig 40 vagyok) mégsem okozott ez nekem soha lelki törést.
Viszont beszéltem a lányommal, nem szeretném ide leírni mi volt a baj, mert mégiscsak a magánügye, de jól kisírtuk magunkat, mindketten bocsánatot kértünk és most házit ír, utána meg csinálunk valamit együtt, a család:) Nagyon örülök, hogy most béke van, remélem így is marad.. Pedig tényleg kérdeztem, mi a baj, csak nem akartam erőszakosnak tűnni.. De olyan rosszul érzem most magam, hogy ez az egész balhé egy másfél órányi beszélgetéssel letudható lett volna. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!